Evenement Management

Ontdek hoe Billetto kan helpen bij het managen van je evenement: van de verkoop van de eerste tickets tot het scannen van tickets.Evenement management met Billetto

Wij weten dat je als evenement manager veel aan je hoofd hebt. Billetto bestaat zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het ontwikkelen van software voor de ticketverkoop en je niet na hoeft te denken over wisselgeld voor tickets.


Het Scannen van Tickets

Jouw evenement begint bij de deur. Zorg ervoor dat je gasten de toegang tot je evenement zo fijn en efficiënt mogelijk ervaren. Scan tickets, vind snel namen op de gastenlijst, accepteer spontane bezoekers en weet wie er niet kwam opdagen - alles op één plek.


Haal het meeste uit de voorverkoop

Nu de details van je evenement bekent zijn, is het bijna tijd om je evenement te publiceren en te delen met de rest van de wereld. Maar voor het zover is zijn er nog een aantal dingen die je in gedachten moet houden om het meeste te halen uit de voorverkoop van je tickets.Evenement Marketing

Marketing is essentieel voor een succesvol evenement. Gebruik onderstaande tips om de marketing van je volgende evenement naar een hoger niveau te tillen.Evenement marketing tips

Je hebt nu een mooie pagina voor je evenement aangemaakt en je kaartverkoop instellingen naar wens ingesteld. Jouw evenement is klaar om een hit te worden. Het is nu tijd om je evenement te delen met de rest van de wereld, maar waar begin je?


E-mail marketing voor evenementen

Het versturen van nieuwsbrieven is een goede manier om de volgers van je evenement op de hoogte te houden van het laatste nieuws. E-mailing kan ook gebruikt worden voor het delen van exclusieve content met je fans.


Evenement marketing op social media

Social media netwerken zijn de basis voor je online marketing inspanningen. Op welke social media netwerken je ook actief bent, het is belangrijk om je volgers op de hoogte te stellen van je nieuwe evenementen.