Billetto oplossing voor terugkerende evenementen

Vereenvoudig het boeken van evenementen met de terugkerende evenementen van Billetto. Plaats moeiteloos meerdere tijdsloten, zonder voor elke datum een apart evenement aan te maken.

Verkoop
Verhoog de verkoop van je evenement met wel 10%. De evenementpagina en koopflow zijn ontworpen met de gebruikerservaring in gedachten, waardoor het voor kaartkopers eenvoudig is om evenementen te vinden en binnen enkele minuten tickets te kopen.
Promoot
Gebruik de beschikbare tools voor zelfpromotie of laat onze engines je evenement promoten bij duizenden kaartkopers via meerdere kanalen door middel van onze ingebouwde advertentieoplossing.
Beheer
Maak tijd vrij met een snel creatieproces, geplande rapporten, automatische wachtlijsten en meer. We hebben een betrouwbaar platform gemaakt zodat je meer kunt doen waar je goed in bent.

Creëer één keer - verkoop meer

Bespaar tijd en moeite door de vervelende taak van het maken van individuele evenementen voor verschillende tijdslots achterwege te laten. Met onze oplossing voor terugkerende evenementen kun je moeiteloos meerdere tijdsloten genereren terwijl je het proces voor het maken van evenementen maar één keer hoeft te doorlopen. Stroomlijn je workflow en concentreer je op wat het belangrijkst is - je evenement.

Geschikt voor alle soorten evenementen

Of je nu een dagelijks evenement hebt of een maandelijkse bijeenkomst, neem de controle over je planning met Billetto. Stel de frequentie, duur, aantal herhalingen en meer in om jouw evenement precies af te stemmen op wat jij wilt.

Voordelen van de oplossing voor terugkerende evenementen

Overgeërfde tickettypes

Verdeel gecreëerde tickettypes automatisch over alle tijdslots met Billetto. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het handmatig beheren van de distributie. Geniet van een naadloze ticketervaring.

Eindeloze tijdsloten

Pas de frequentie van je terugkerende evenement aan met Billetto. Voeg eenvoudig meer tijdslots toe als dat nodig is om volledige controle te houden over de planning van jouw evenement.

Doorlopende uitbetaling

Elk tijdslot wordt behandeld als een apart evenement, waardoor individuele uitbetalingen bij voltooiing gegarandeerd zijn. Ervaar het probleemloze uitbetalingsproces met Billetto.

Eenvoudig verkoopoverzicht

Volg eenvoudig de verkoop van alle tijdsloten met ons handige verkoopoverzicht op één pagina. Blijf op de hoogte en neem weloverwogen beslissingen met Billetto's gebruiksvriendelijke interface.

Terugkerende evenement oplossing voor u

Sluit je aan bij onze terugkerende organisatoren op Billetto door een geweldige online koopervaring te bieden voor jouw ticketkopers.

Contact us

Stadsattracties

Billetto dient als platform voor vele organisatoren die attracties organiseren met een beperkte capaciteit voor mensen. Deze innovatieve oplossing stelt organisatoren in staat om verschillende tijdslots aan te bieden, zodat de locatie niet overvol is.

Bioscopen

Billetto biedt het gemak van bioscoopkaartjes. Het stelt je in staat om films en hun schema's te publiceren, zodat ticketkopers hun favoriete film kunnen kiezen voor hun volgende filmavond.

Veerboten

Ons team heeft uitgebreide ervaring met het bieden van oplossingen voor het beheren van veerbootdienstregelingen en zorgt tegelijkertijd voor een naadloze ervaring voor kopers van tickets.

Word Billetto Organisator

Meer dan 3.8M gebruikers hebben Billetto gekozen als hun primaire ticketing platform. Waarom wachten? Praat vandaag nog met onze ticket verkoop experts!

Plan vandaag nog een demo
Bezoek Billetto DK Bezoek Billetto SE Bezoek Billetto UK Bezoek Billetto NO Bezoek Billetto EU Bezoek Billetto FR Bezoek Billetto ES Bezoek Billetto NL Bezoek Billetto IT Bezoek Billetto IE Bezoek Billetto FI Bezoek Billetto AT Bezoek Billetto BE Bezoek Billetto PT
App Store Google Play