Billetto ticket oplossing

Kies voor een meerkanaalsbenadering van de kaartverkoop. Richt een kassa in voor naadloze persoonlijke aankopen, als aanvulling op je online verkoopstrategie.

Verkoop
Verhoog de verkoop van je evenement met wel 10%. De evenementpagina en koopflow zijn ontworpen met de gebruikerservaring in gedachten, waardoor het voor kaartkopers eenvoudig is om evenementen te vinden en binnen enkele minuten tickets te kopen.
Promoot
Gebruik de beschikbare tools voor zelfpromotie of laat onze engines je evenement promoten bij duizenden kaartkopers via meerdere kanalen door middel van onze ingebouwde advertentieoplossing.
Beheer
Maak tijd vrij met een snel creatieproces, geplande rapporten, automatische wachtlijsten en meer. We hebben een betrouwbaar platform gemaakt zodat je meer kunt doen waar je goed in bent.
Workcation

Het is gemakkelijk en duidelijk voor zowel klanten als aanbieders van evenementen. De opties die ik nodig heb zijn toegankelijk en professioneel.

Henriette Bonde
Forever Enjoy

POS

Ontgrendel het volledige potentieel van uw kassasysteem door het te integreren met Billetto, zodat u handige contactloze betaalopties kunt accepteren, waaronder kaarten, Apple Pay, Google Pay en meer.

- Available chip and contactless payments
- Battery powered device
- Strong bluetooth connectivity
- Multiple mobile integrations

Contante betalingen

Geniet van het gemak van Billetto Box Office op verschillende apparaten, zodat u niet alleen digitale maar ook contante betalingen kunt accepteren. En natuurlijk ontvang je alle informatie over jouw kassa en op ons platform, zodat alles klopt.

Waarom een kassa gebruiken?

Directe betaling

Geniet van het gemak van snelle financiële transacties met de box office functie.

Breder publiek bedienen

Verzorg een grote verscheidenheid aan kaartkopers door de kassaoplossing te integreren, zodat ook mensen die de voorkeur geven aan fysieke betaalmethoden aan hun trekken komen.

Eenvoudig beheer

Delegeer moeiteloos ticketverkoop- en scanverantwoordelijkheden door specifieke rollen aan anderen toe te wijzen, zodat jij je kunt richten op de details van het evenement.

Snel en eenvoudig in te stellen

Vergeet de traditionele kassa setup. Open gewoon de Billetto app op je mobiele telefoon, tablet of computer en je kunt beginnen met verkopen.

Kassa-oplossing voor jouw evenement

Er is niet één pasklare oplossing voor evenementmanagement, maar wij zijn erg goed geworden in het begrijpen van de behoeften van organisatoren en het identificeren van oplossingen die een evenement kunnen maken of breken.

Contact us

Concerten & festivals

Organisatoren maken vaak gebruik van de kassa om overgebleven onverkochte tickets van de online verkoop te promoten en te verkopen.

Pret- en themaparken

Omarm de spanning van spontaniteit en verleen toegang aan avontuurlijke adrenalinezoekers als ze bij je park aankomen!

Excursies en uitstapjes

Geef inwoners en toeristen van de stad de kans om de stad spontaan te verkennen met behulp van de kassa.

Word Billetto Organisator

Meer dan 3.8M gebruikers hebben Billetto gekozen als hun primaire ticketing platform. Waarom wachten? Praat vandaag nog met onze ticket verkoop experts!

Plan vandaag nog een demo
Bezoek Billetto DK Bezoek Billetto SE Bezoek Billetto UK Bezoek Billetto NO Bezoek Billetto EU Bezoek Billetto FR Bezoek Billetto ES Bezoek Billetto NL Bezoek Billetto IT Bezoek Billetto IE Bezoek Billetto FI Bezoek Billetto AT Bezoek Billetto BE Bezoek Billetto PT
App Store Google Play