Naadloos evenement check-in systeem in je zak

Scan tickets en check mensen in via de gastenlijst met de Billetto app

Check-ins die slechts een paar seconden duren

Gebruik de Billetto app om tickets voor uw evenementen te scannen. Je kunt meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken op verschillende locaties. De Billetto app werkt op al uw mobiele apparaten.

Gebruik de interactieve gastenlijst

Zoek de namen van mensen met behulp van een interactieve gastenlijst op je telefoon. Geen geprint ticket - geen probleem. Je kunt de gastenlijst scannen en controleren met dezelfde app. De Billetto gastenlijst is altijd up-to-date, dus als je last-minute nog iets te verkopen hebt, verschijnt dat in de app.

Gebruik de Billetto app om tickets aan de deur te verkopen

De app is een volwaardige kassa in je broekzak. Naast het scannen & een gastenlijst, kun je het gebruiken om tickets aan de deur te verkopen. Je kunt zelfs een kopie van het ticket naar de kaartkopers sturen.

Billetto werkt met je scan apparaten

Wij ondersteunen de meeste scan apparaten op de markt. Als je speciale set-up of eisen hebt, ben je altijd welkom om contact met ons op te nemen.

Vergroot je evenement met Billetto

Evenement maken
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play