Je evenement on-the-go

Alle Billetto functionaliteit in je broekzak

Maak je evenement live in slechts een paar tikken

Gebruik de Billetto app om onderweg een evenement te creëren. Het duurt slechts een paar tikken en je bent helemaal klaar om je volgende evenement te organiseren.

Houd een oogje op je verkoop en promotie updates

Toegang tot uitgebreide gegevens over je evenement op één plek. Controleer de ticketverkoop, de prestaties van promotiecampagnes, check-ins en gastenlijsten en meer.

Zet een mobiele kassa op

Verkoop tickets aan de deur met de Billetto app. Zet een mobiele kassa op je telefoon of een laptop en verkoop tickets op het evenement. De kaartkopers krijgen een ticket en jij houdt je verkoop op één plek bij.

Check deelnemers in bij de deur

Gebruik de Billetto app als een interactieve gastenlijst om mensen in te checken of gebruik het om het ticket aan de deur te scannen. De Billetto gastenlijst wordt dynamisch bijgewerkt, dus als je last-minute sales hebt, verschijnen deze automatisch in de app.

Alles wat een bezoeker nodig heeft

Je bezoekers kunnen de Billetto app ook gebruiken. Ze kunnen tickets kopen, meer van je evenementen ontdekken en hun tickets opslaan. Wanneer de ticket koper het ticket op Billetto krijgt, wordt het automatisch toegevoegd aan de mobiele app. Dus, zelfs als ze de app voor de eerste keer openen, zal het ticket er al zijn.

Laat je evenement groeien met Billetto

Evenement maken
Bezoek Billetto DK Bezoek Billetto SE Bezoek Billetto UK Bezoek Billetto NO Bezoek Billetto EU Bezoek Billetto FR Bezoek Billetto ES Bezoek Billetto NL Bezoek Billetto IT Bezoek Billetto IE Bezoek Billetto FI Bezoek Billetto AT Bezoek Billetto BE Bezoek Billetto PT
App Store Google Play