Gereserveerde zitplaatsen voor evenementen van elke omvang

Van voetbalstadions tot voordrachten op scholen, Billetto biedt een zitplaatsoplossing voor je evenement.

Veelzijdige zitplaatsen kaarten

Wij kunnen een plattegrond maken voor elk evenement, hoe ingewikkeld de plattegrond ook is.

Gemakkelijk tickets kopen

We hebben een volledig geoptimaliseerde ticketaankoopflow voor de seated events die zowel op desktop als mobiel werkt, zodat iedereen de tickets voor je volgende evenement in handen kan krijgen.

Zittend volgens de regels

We houden de laatste regels voor zittend en niet-zittend evenement bij om ervoor te zorgen dat je evenement dienovereenkomstig wordt opgezet. Als je twijfelt over hoe je je evenement moet opzetten in deze tijden, zijn wij er om je te helpen.

Ga een stap verder

Naast zitplaatsen kun je ook reserveringsvragen aan specifieke tickets koppelen om je ticketkopers beter te leren kennen. En onze integratie met Zapier helpt je je evenement aan je specifieke behoeften aan te passen door 1500+ app-verbindingen voor uw evenementbeheer toe te voegen.

Beheer de locatie gemakkelijk op de dag zelf

Gebruik onze organisator app om tickets te scannen op de dag zelf of koppel je eigen scanner aan de Billetto Till oplossing. Er zijn vele manieren voor je om ervoor te zorgen dat je een soepele ervaring biedt aan de ticket kopers op de dag.

Creëer een evenement met gereserveerde plaatsen

Begin nu
Bezoek Billetto DK Bezoek Billetto SE Bezoek Billetto UK Bezoek Billetto NO Bezoek Billetto EU Bezoek Billetto FR Bezoek Billetto ES Bezoek Billetto NL Bezoek Billetto IT Bezoek Billetto IE Bezoek Billetto FI Bezoek Billetto AT Bezoek Billetto BE Bezoek Billetto PT
App Store Google Play