Eenvoudig lidmaatschap management software

Maak een lidmaatschap site voor je bedrijf in enkele minuten

Automatiseer terugkerende betalingen

Stop met onnodige administratie en betalingen na te jagen. Maak een vermelding voor je bedrijf en stuur je klanten naar de Billetto lidmaatschapspagina. Betalingen worden automatisch verwerkt op basis van het tijdsbestek van je keuze, en de klanten kunnen al hun gegevens beheren in Billetto.

Besteed minder tijd aan het beheren van je abonnees

Wij verzamelen betalingen, sturen herinneringen voor het verlengen van abonnementen en nemen zelfs contact met hen op in geval van vertraagde / achterstallige betalingen. Billetto geeft je een overzicht van je actieve, geannuleerde en verlopen lidmaatschappen.

Creëer kortingen & aanbiedingen voor uw leden

Trek meer abonnees aan en behoud bestaande abonnees door het creëren van kortingen en aanbiedingen met behulp van onze eenvoudige Campaigns tool.

Er is meer dan slechts één manier waarop je lidmaatschappen kunt gebruiken

Alles wat je nodig hebt van een lidmaatschapsbeheersoftware voor fitnesslessen, persoonlijke diensten, onderwijs, sportclubs en alles wat je je maar kunt voorstellen.

Maak en beheer lidmaatschappen voor uw bedrijf

Nu aanmaken
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play