We inspireren mensen om meer naar buiten te gaan

Billetto is dé toonaangevende marktplaats voor subculturele evenementen in Scandinavië. Wij verbinden ticketkopers met indie-evenementen en stimuleren culturele diversiteit door subculturen te promoten die bij ons passen.

Ticket kopers gemeenschap

De Billetto community is gegroeid tot 3+ miljoen leden in de laatste 12 jaar. Word lid om updates te krijgen over wat er gaande is in jouw stad of vind evenementen om bij te wonen als je op reis bent.

Organisator van een evenement?

Billetto is meer dan alleen een ticket verkoop tool. Ja, wij bieden u een volledig uitgerust platform voor de verkoop van tickets en moeiteloos adverteren voor evenementen. Maar we willen ook graag dat je met ons mee gaat op een missie om deze levendige subcultuur gemeenschap te bevorderen en mensen aan te moedigen om iets nieuws te ervaren elke keer als ze zin hebben om uit te gaan (of binnen te blijven).

Wij investeren in de subcultuur zoals geen ander dat doet

Wij hebben onze uitgebreide reclame en marketing kennis verzameld en verpakt in onze Billetto Advertising functie. Je klikt op een knop, en wij creëren automatisch alle mogelijke advertenties en aanbevelingen die je evenement nodig heeft.

Koop een ticket. Open je ziel.

Ja, we zijn er trots op om te zeggen dat we één van de makkelijkste en snelste ticket koopervaringen in de industrie hebben. Elke mogelijke lokale betaalmethode? Check. Geen lange formulieren met persoonlijke informatie? Check. Papierloze tickets? Check. Dit alles komt bovenop de beste selectie van vreemde en verrukkelijke evenementen. All of this is on top of the best selection of odd and delightful events.

Ontdek

Het is net Netflix voor evenementen, echt waar.

Check-in

Lokale betaalmethodes & papierloze tickets.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de coolste evenementen en nieuwe ervaringen in jouw stad.

Bekijk, bewaar en deel

Volg je favoriete organisatoren, sla evenementen op die je wilt bijwonen en deel ze met je vrienden om ervaringen te delen.

Meer dan alleen een ticketing platform

De Billetto API verbindt je met partners van wereldklasse en geavanceerde technologie om het meeste uit je evenement management te halen.

Oplossingen die diep geworteld zijn in onze code en design

Billetto is een ticketing platform met marketing applicaties die omzetgegevens in het hart van je evenementen business plaatsen.

Ticket kopers gemeenschap

Ticket kopers ontdekken evenementen, kopen direct tickets, en checken in om aanwezig te zijn met behulp van hun mobiele wallet.

Verkoper ticketing oplossing

Bovenop onze betaalplatformen zitten applicaties om inkomsten te beheren, fraude te voorkomen en internationaal uit te breiden.

Betalingsplatformen

De kern van ons platform is een krachtig betalingssysteem dat het makkelijk maakt om betalingen binnen de EU te ontvangen.

Infrastructuur

Onze cloud-based infrastructuur biedt betrouwbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid.

Self-service ticketing platform voor promoters

Het Billetto platform stelt evenement organisatoren in staat om evenement tickets en lidmaatschappen te verkopen, promoten, adverteren en beheren.

Ticketing platform opnieuw bedacht voor subcultuur promoters

Verkopen

Eén platform waarmee evenement organisatoren tickets kunnen verkopen aan klanten op het web, mobiel, kassa, remote venue, of offline.

Promoten

Eén platform om je evenement te vinden en te promoten bij de juiste kopers, waar ze ook zijn.

Adverteer

Wij weten hoe sociale media werkt en hoe je er doorheen moet navigeren. Met onze risicovrije advertenties kunnen organisatoren de ticketverkoop versnellen en een breder publiek bereiken.

Beheer

Volledige suite van klant-, evenement- en financiële management tools voor evenement organisatoren om hun bedrijf succesvol te runnen.

We zijn toch geen robots

Als jij dat ook bent - horen we graag van je. Sluit je aan bij het Billetto ruimteschip!
Bezoek Billetto DK Bezoek Billetto SE Bezoek Billetto UK Bezoek Billetto NO Bezoek Billetto EU Bezoek Billetto FR Bezoek Billetto ES Bezoek Billetto NL Bezoek Billetto IT Bezoek Billetto IE Bezoek Billetto FI Bezoek Billetto AT Bezoek Billetto BE Bezoek Billetto PT
App Store Google Play