Ken uw bezoekers beter

Billetto biedt een volwaardig audience management systeem dat klantgegevens verzamelt en opslaat op één plek, zodat u unieke ervaringen kunt creëren op basis van hun voorkeuren.

Alle verkoopdata van je bezoekers op één plek

Wij bieden diepgaande data met betrekking tot je evenementenverkoop - van verkoopkanalen tot order details - om je te helpen je evenement strategie te verbeteren en omzet te verhogen.

Verzamel extra klantinformatie om een eersteklas evenementervaring te leveren

Voeg extra reserveringsvragen toe aan de kassa van je evenement en gebruik de antwoorden om beslissingen voor je live evenement te sturen. Gebruik deze functie om informatie te verzamelen over voedselvoorkeuren, shirtmaten of marketinginzichten.

Automatische bezoekerscommunicatie.

Wij beheren alle soorten communicatie met de klanten in je naam. Of het nu gaat om orderbevestigingsmails, herinneringsmeldingen, e-mails over achtergelaten winkelwagentjes of berichten over annuleringen van evenementen.

Ticket terugbetalen of opnieuw versturen met een paar klikken

Het is gemakkelijk om de tickets te vinden en ze terug te betalen of opnieuw te versturen naar de aanwezigen. Deze dingen gebeuren op alle evenementen, en wij helpen je dit op elk punt te beheren.

Krijg alle gegevens van de deelnemers on-the-go

Creëer je evenement, bereik een breed scala aan potentiële ticketkopers en beheer je campagnes met onze mobiele app.

Segmenteer je bezoekers voor de beste resultaten

Creëer doelgroepen gebaseerd op je bezoekers en hun gegevens voor verschillende promotie functies op Billetto. Gebruik de doelgroep segmenten om bijvoorbeeld een speciale ticket aanbieding op te zetten.

Organiseer je evenement met Billetto

Evenement maken
Bezoek Billetto DK Bezoek Billetto SE Bezoek Billetto UK Bezoek Billetto NO Bezoek Billetto EU Bezoek Billetto FR Bezoek Billetto ES Bezoek Billetto NL Bezoek Billetto IT Bezoek Billetto IE Bezoek Billetto FI Bezoek Billetto AT Bezoek Billetto BE Bezoek Billetto PT
App Store Google Play