Verkoop jouw evenement tickets. Gemakkelijk, snel en gratis.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Online ticketverkopers

Billetto is een platform gemaakt voor evenement organisatoren die ook ticketverkopers zijn. Billetto laat je jouw evenement creëren, beheren en tickets verkopen direct aan jouw deelnemers.


Met Billetto, krijg je toegang tot een aantal tools ontworpen om het verkopen van tickets gemakkelijk en snel te maken. Je kan jouw eigen evenementpagina creëren in minder dan vijf minuten. Al wat je moet doen is het toevoegen van een evenement omschrijving en kiezen welke ticketsoorten je toe wilt voegen: betaalde tickets, gratis tickets, drank bonnen enzovoorts. Deelnemers kunnen jouw tickets kopen via iDeal of een van deze creditcards: Visa, MasterCard, American Express, JCB of Maestro.


Organisatoren kunnen op elk momenten checken hoe het gaat met hun evenement. Bekijk live statistiek over de ticketverkoop en omzet. Koppel je evenementpagina aan Facebook Pixel en Google Analytics om gedetailleerde inzichten te krijgen.


Billetto is helemaal gratis te gebruiken voor alle ticketverkopers. Er is alleen een klein bedrag aan servicekosten dat de ticketkoper betaald bovenop de ticketprijs. Als een evenement gratis is, dan worden er ook helemaal geen servicekosten in rekening gebracht.


Wil je het eens proberen? Begin in een paar klikken met het verkopen van tickets.

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Transparante prijzen voor evenementen van elke grootte

Zie meer
pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.