Maak evenement tickets. Verkoop online of print.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Online tickets maken voor jouw evenementen

Wil je een ticket creëren voor je evenement? Wil je meerdere ticketsoorten creëren? Je kan elke gewenste ticketsoort toevoegen, verkoop online tickets of printbare tickets.


Ons ticketing platform laat jouw verschillende evenement tickets creëren voor je gasten: creëer gratis tickets, betaalde tickets, vouchers, en meer. Promoot jouw evenementpagina om online tickets te verkopen of printbare tickets te genereren. De keuze is aan jouw.


Wanneer je eenmaal je evenement hebt opgezet, kun je in een paar klikken tickets genereren. Specificeer het aantal en soort printbare tickets dat je nodig hebt en vertel ons op welk emailadres je deze wilt ontvangen. Je ontvangt binnen enkele minuten een printbaar PDF ticket in je inbox. De printbare tickets hebben een unieke ID, barcode en QR code - wat het gemakkelijk maakt om tickets te scannen en je gasten te identificeren.


Billetto is een goede oplossing als je zelf niet je tickets wilt maken. Wij zorgen voor de ticket creatie, zodat jij je kunt focussen op jouw evenement succes.

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Transparante prijzen voor evenementen van elke grootte

Zie meer
pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.