Verkoop tickets voor jouw evenement met Facebook. Gemakkelijk, snel en gratis.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Evenement ticketing op Facebook

Als jij een evenement organiseert en tickets wilt verkopen op Facebook, zoek dan niet verder. Met Billetto kun je een evenementpagina creëren in enkele minuten. Daarna start je met het verkopen van tickets en het registreren van aanmeldingen met de help van Facebook. Je hoeft geen app te installeren. Geen technische hocuspocus. Jij krijgt in enkele klikken een URL naar jouw evenementpagina die jij op Facebook kan gebruiken.


Als je als particulier een Facebook evenement hebt gemaakt, kun je gemakkelijk de URL van jouw Billetto evenementpagina toevoegen aan jouw Facebook evenement omschrijving. Als je geen Facebook evenement aanmaakt, dan kun je de Billetto evenement pagina op jouw Facebook tijdlijn delen in een simpele klik. Wat dan ook, we maakten het gemakkelijk voor je tickets te verkopen op Facebook.


Als je een zakelijke Facebook pagina hebt, dan kun je de “Ticket URL” optie toevoegen wanneer je jouw evenement creëert, zoals hier omschreven. Je copy-paste daar jouw Billetto evenementpagina URL om de “Koop tickets” button in te schakelen. Dat is alles. Je evenement ticketing verloopt nu via jouw Facebook evenementpagina.


En het beste van alles? Je betaald niets om Billetto te gebruiken. Ga gratis aan de slag en start met de ticketing voor jouw evenement op Facebook.

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Prijs

Kies een plan dat bij jou past

pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.