Manage jouw evenement. Gemakkelijk, snel en gratis.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Evenement management software

Billetto geeft jou gratis tools om jouw aankomende evenement te beheren en promoten. Binnen 10 minuten verkoop je tickets, registreer je aanmeldingen en traceer je jouw evenement prestatie.


Met onze event management software, kun je:


 • Creëer
  Jouw evenement creëren in minder dan 10 minuten. De stijl aanpassen naar je eigen smaak, foto’s en video’s toevoegen, de ticketsoorten uitkiezen die jij wilt verkopen en de pagina publiceren.

 • Promoot
  Jouw evenementpagina ziet er geweldig uit op elk device – mobiel, tablet en computer. Deel een link van jouw evenementpagina op jouw eigen website of blog. Jouw evenement wordt gepresenteerd op Billetto en wordt gezien door onze actieve community van meer dan 500.000 jaarlijkse ticketkopers.

 • Verkoop
  Verkoop betaalde tickets, merchandise, of drinkbonnen. Accepteer donaties, bied gratis tickets aan of houd de aanmeldingen in de gaten. Jouw gasten kunnen snel en gemakkelijk tickets kopen op de evenementpagina of via een ticketwidget die jij kunt integreren in jouw eigen website. Wij behandelen de betalingen en accepteren iDeal betalingen en een aantal bekende creditcards.

 • Traceer
  Ontvang een duidelijk overzicht van hoe het met jouw evenement gaat. Traceer live hoeveel tickets er verkocht zijn en wie ze koopt. Je kunt er ook voor kiezen een dagelijks verkoopoverzicht naar jouw mail te laten versturen. Wil je meer? Koppel jouw pagina gemakkelijk aan Google Analytics en Facebook Pixel om meer inzicht te krijgen en nieuwe marketingcampagnes te maken.

 • Host
  Op de dag van jouw evenement, gebruik onze gratis mobiele app voor het scannen van tickets en verkrijg een snel overzicht van de deelnemers. Wil je het graag old-school houden en een gastenlijst uitprinten? Exporteer gemakkelijk een gastenlijst met gegevens van je gasten in PDF, CSV of XLS formaat (ook compatible met Attendium).

Billetto’s evenement management software is gratis te gebruiken voor alle evenement organisatoren. Nieuwsgierig genoeg om het eens te proberen?

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Transparante prijzen voor evenementen van elke grootte

Zie meer
pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.