Evenement management software. Manage jouw evenement met Billetto.

Manage jouw evenement.

Gemakkelijk, snel en gratis.

Ga Ervoor!

Evenement management software

Billetto geeft jou gratis tools om jouw aankomende evenement te beheren en promoten. Binnen 10 minuten verkoop je tickets, registreer je aanmeldingen en traceer je jouw evenement prestatie.


Met onze event management software, kun je:

 • Creëer
  Jouw evenement creëren in minder dan 10 minuten. De stijl aanpassen naar je eigen smaak, foto’s en video’s toevoegen, de ticketsoorten uitkiezen die jij wilt verkopen en de pagina publiceren.

 • Promoot
  Jouw evenementpagina ziet er geweldig uit op elk device – mobiel, tablet en computer. Deel een link van jouw evenementpagina op jouw eigen website of blog. Jouw evenement wordt gepresenteerd op Billetto en wordt gezien door onze actieve community van meer dan 500.000 jaarlijkse ticketkopers.

 • Verkoop
  Verkoop betaalde tickets, merchandise, of drinkbonnen. Accepteer donaties, bied gratis tickets aan of houd de aanmeldingen in de gaten. Jouw gasten kunnen snel en gemakkelijk tickets kopen op de evenementpagina of via een ticketwidget die jij kunt integreren in jouw eigen website. Wij behandelen de betalingen en accepteren iDeal betalingen en een aantal bekende creditcards.

 • Traceer
  Ontvang een duidelijk overzicht van hoe het met jouw evenement gaat. Traceer live hoeveel tickets er verkocht zijn en wie ze koopt. Je kunt er ook voor kiezen een dagelijks verkoopoverzicht naar jouw mail te laten versturen. Wil je meer? Koppel jouw pagina gemakkelijk aan Google Analytics en Facebook Pixel om meer inzicht te krijgen en nieuwe marketingcampagnes te maken.

 • Host
  Op de dag van jouw evenement, gebruik onze gratis mobiele app voor het scannen van tickets en verkrijg een snel overzicht van de deelnemers. Wil je het graag old-school houden en een gastenlijst uitprinten? Exporteer gemakkelijk een gastenlijst met gegevens van je gasten in PDF, CSV of XLS formaat (ook compatible met Attendium).

Billetto’s evenement management software is gratis te gebruiken voor alle evenement organisatoren. Nieuwsgierig genoeg om het eens te proberen?


Hoe het werkt

1. Creëer je evenement

Creëer een mooie evenement pagina in minder dan 10 minuten. Voeg gratis of betaalde tickets toe, vouchers, merchandise, en meer.

2. Verkoop je tickets

Deel een link naar jouw evenementpagina of integreer de ticketshop direct op jouw website om tickets te verkopen. Accepteer iDEAL betalingen en betaling met creditcard.

3. Ontvang je inkomsten

Voeg jouw bankgegevens toe. Wij zullen starten met het verwerken van jouw ticket inkomsten 3-5 werkdagen na afloop van jouw evenement.


Geen starttarief. Geen maandelijkse kosten. Nooit.

Het kost jouw helemaal niets om Billetto te gebruiken. Wij verdienen ons brood aan een klein bedrag aan servicekosten.
Jij bepaald of jouw gasten dit bedrag betalen, of dat dit is geïntegreerd in de ticketprijs. Zo ziet dat eruit:

Functies om van je evenement een succes te maken

Gemakkelijk op te zetten

Geen programmeerkennis nodig. Met Billetto's gebruiksvriendelijke interface kun je in enkele minuten evenementen maken, delen en beheren.

Gemakkelijk te promoten

Deel jouw evenement op social media of integreer een ticketshop widget op je eigen website. Word ontdekt door de Billetto community.

Gemakkelijk te verkopen

Voeg de ticketsoort toe die bij jouw evenement past - gratis, betaald, voucher, merchandise, en veel meer. Wij verzorgen de betaling en accepteren iDEAL betalingen en betaling met de meest bekende creditcards.

Gemakkelijk te volgen

Bekijk live statistiek over je ticketverkoop. Vraag optioneel een dagelijks rapport aan via email. Krijg meer inzichten met Google Analytics of Facebook Pixel.Bekijk alle functies

Veel ticket soorten

Verkoop betaalde tickets, merchandise en food vouchers, accepteer donaties, registreer je gasten op een gastenlijst, bied gratis tickets aan of verkoop vooraf tickets die later opgehaald kunnen worden bij een box office locatie.

Alle evenementen op een plek

Al jouw evenementen weergegeven in één Billetto profiel. Toon een lijst van je aankomende evenementen op andere websites met een speciale widget.

Meerdere betaalmethoden

Je gasten kunnen gemakkelijk tickets komen via iDEAL of een van de volgende creditkaarten: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, and JCB.

Evenement pagina styling

Laat jouw evenementpagina opvallen door gemakkelijk video's, afbeeldingen, links en bewerkbare tekst toe te voegen.

Geoptimaliseerd voor mobiel, tablet & PC

Jouw evenementpagina zal er fantastisch uitzien op mobiel, tablet en computer. Op elk device is het is super gemakkelijk voor jouw gasten om een ticket te kopen, geld te doneren of aan te melden voor een gastenlijst.

Openbaar of Privé evenement

Wil je niet dat je evenement openbaar is? Maak het met één klik privé. Of ga nog een stapje verder en maak de tickets geheim en deel een toegangscode tot de tickets met een geselecteerd aantal mensen.

Flexibel capaciteit limiet

Beperkte evenement ruimte? Beperk dan het aantal tickets of aantal deelnemer plaatsen en zorg ervoor dat je evenement niet overboekt wordt.

Ticket generator

Je kan zoveel printbare tickets voor offline verkoop en promotie genereren als je wilt. Ze worden naar je e-mail verzonden als PDF.

Gratis mobiele app

Houd het digitaal. Onze gratis app helpt je tickets te scannen aan de deur en geeft je een snel overzicht van de ticketverkoop en gast gegevens.

Betrouwbare support

Hulp nodig of wil je een vraag stellen? Blader door onze uitgebreide FAQ of neem contact op met de support via e-mail of telefoon.

Extra deelnemer informatie

Vraag je gasten naar aanvullende details - zoals voedselkeuze - door het toevoegen van extra velden aan je evenement.

Gemakkelijk te exporteren gastenlijsten

Wil je de gastenlijst uitprinten en deze aan de deur gebruiken? Exporteer je gasten data als PDF, CSV of XLS (compatibel met Attendium).

Live verkoopstatistieken bijhouden

Jouw ticketverkoop en gast gegevens worden live geüpdatet. Bekijk de statistieken op Billetto of vraag om een dagelijks rapport dat naar je email wordt verzonden.

Google Analytics data

Integreer jouw evenement met Goolge Analytics om meer te leren over je gasten - hun demografische gegevens en van welke kanalen ze komen

Facebook Pixel data

Integreer jouw evenement met Facebook Pixel om meer inzicht te krijgen in jouw publiek en zo doelgerichte marketing campagnes te maken.

30.000+ tevreden organisatoren


We hebben meer dan 30.000 organisatoren geholpen - van yoga leraren tot indie bands tot grootse festivals - promoot evenementen en verkoop tickets.

"Twee duimen omhoog"

Een legitieme premium service, zowel voor klant als promotor. Twee duimen omhoog. Billetto's combinatie van uitstekende klantenservice en eersteklas technische ondersteuning was van onschatbare waarde voor het maken van een succesvol evenement.


Ross Allmark, Head of events
Vice UK

"Vriendelijk & betrouwbaar"

Billetto is een geweldig platform voor het verkopen van tickets. We hebben het gebruikt voor onze voorgaande evenementen en de service is de reden waarom we Billetto nog steeds gebruiken. Betrouwbaar, transparant ... Wat wil je nog meer?Sofar Sounds Staff
Sofar Sounds

"Geweldige service"

Billetto is een waardevolle ticketing partner...niet alleen leveren ze een geweldige service; ze hebben een geweldig team dat respect heeft, begrijpt en oprecht enthousiast is over alles wat wij doen.Ryan Stanier
The Other Art Fair

Klaar om het eens te proberen? Het is gratis.