Beheer Jouw Evenementen On-the-Go

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Met een webtool en een iOS app die hand in hand gaan, helpt Event Manager jouw evenementen naar een hoger niveau.

De Event Manager tools:

  • Check 24/7 live verkoop statistieken
  • Scan tickets
  • Beheer gastenlijsten
  • Verkoop tickets persoonlijk voor of op de dag van het evenement (gebruik de browser niet de app)
  • Gebruik meerdere apparaten tegelijk
  • Deel jouw Event Manager API key om anderen toegang te geven met de app tickets te scannen zonder in te hoeven loggen op jouw Billetto account

Volg waar je ook bent de verkoop

Je hebt het druk, dat begrijpen wij. Evenement organisators zwoegen dag en nacht om van hun volgende evenement een groot succes te maken. Daarom hebben wij een easy-to-use ticketverkoop overzicht toegevoegd aan de Event Manager app. Volg de ticketverkoop van je evenementen vanaf waar dan ook ter wereld.


Tickets scannen is een makkie

Event Manager werkt met barcodes in allerlei maten en vormen. Met de optionele externe USB-scanner kun je één ticket per 30 milliseconde scannen en vanaf je iOS device scan je 10-15 tickets per minuut. Neem contact op met ons team als je een demo wil!


Op het web of on-the-go

Over het algemeen heb je dezelfde functionaliteit met de app als met de browser versie van de Evenement Manager. De enige uitzondering? De mogelijkheid tickets persoonlijk voor cash of via een externe credit card machine te verkopen is momenteel niet beschikbaar op de app. Maar maak je geen zorgen, log simpelweg in via de browser op je device en je kan aan de slag.


Begin vandaag nog! Log in op je Billetto account en ga naar ‘Mijn Profiel’ om jouw unieke API sleutel te ontvangen, of download de app via iTunes. Hadden we al verteld dat de Event Manager app gratis is voor alle Billetto organisatoren? Alsjeblieft!


Neem gerust contact op voor meer informatie, of spreek ons team over de Event Manager app via support@billetto.nl.

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Transparante prijzen voor evenementen van elke grootte

Zie meer
pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.