Verkoop tickets voor jouw Nieuwjaarsfeest.
Gemakkelijk, snel en gratis.

Ga Ervoor

Verkoop tickets voor jouw Oud & Nieuw party met Billetto

Organiseer jij een Nieuwjaarsfeest? Wil je tickets verkopen aan potentiele gasten? Probeer Billetto. Wij zijn een ticketing website waar jij jouw evenement kan creëren, tickets kan verkopen, aanmeldingen in de gaten kan houden en meer. Elk Nieuwjaarsevenement is welkom – of het nu een open-air feest is met vuurwerk, een avond met eten en drinken of een feest in een nachtclub.

Het kost je slechts enkele minuten om jouw evenement te creëren en publiceren op jouw evenementpagina; het is niet moeilijker dan een evenement creëren op Facebook. Op dat punt, kun je tickets, vouchers en merchandise verkopen of gewoonweg de aanmeldingen voor jouw Nieuwjaarsevenement in de gaten houden.

Wij maken het voor jouw gemakkelijk om jouw evenement te promoten. De evenementpagina zelf is zo ontworpen dat het er geweldig uit ziet op elk device, zowel op mobiele telefoon, tablet als computer. Je kunt ook onze ticket widget gebruiken om jouw Nieuwjaarsevenement te integreren in jouw eigen website of blog. En, natuurlijk zal jouw Nieuwjaarsevenement ook te zien zijn op Billetto waar potentiele kopers jouw evenement kunnen vinden wanneer ze op zoek zijn naar toffe evenementen. Wij bieden service aan meer dan 500,000 ticketkopers per jaar.

Het beste? Jij betaald zelf helemaal niets om Billetto te gebruiken. Wij ontvangen een klein bedrag aan servicekosten wanneer iemand een tickets koopt. Jij bepaald zelf of je dit bedrag wilt integreren in de ticketprijs of dat dit betaald wordt door jouw gasten. Klaar om van start te gaan? Jouw Oud & Nieuw evenementpagina kan live zijn in de volgende 5 minuten.

Hoe het werkt

1. Creëer je evenement

Creëer een mooie evenement pagina in minder dan 10 minuten. Voeg gratis of betaalde tickets toe, vouchers, merchandise, en meer.

2. Verkoop je tickets

Deel een link naar jouw evenementpagina of integreer de ticketshop direct op jouw website om tickets te verkopen. Accepteer iDEAL betalingen en betaling met creditcard.

3. Ontvang je inkomsten

Voeg jouw bankgegevens toe. De omzet van de ticketverkoop ontvang je binnen 3-5 dagen na afloop van het evenement op je rekening.


Geen starttarief. Geen maandelijkse kosten. Nooit.

Het kost jouw helemaal niets om Billetto te gebruiken. Wij verdienen ons brood aan een klein bedrag aan servicekosten.
Jij bepaald of jouw gasten dit bedrag betalen, of dat dit is geïntegreerd in de ticketprijs. Zo ziet dat eruit:

Functies om van je evenement een succes te maken

Gemakkelijk op te zetten

Geen programmeerkennis nodig. Met Billetto's gebruiksvriendelijke interface kun je in enkele minuten evenementen maken, delen en beheren.

Gemakkelijk te promoten

Deel jouw evenement op social media of integreer een ticketshop widget op je eigen website. Word ontdekt door de Billetto community.

Gemakkelijk te verkopen

Voeg de ticketsoort toe die bij jouw evenement past - gratis, betaald, voucher, merchandise, en veel meer. Wij verzorgen de betaling en accepteren iDEAL betalingen en betaling met de meest bekende creditcards.

Gemakkelijk te volgen

Bekijk live statistiek over je ticketverkoop. Vraag optioneel een dagelijks rapport aan via email. Krijg meer inzichten met Google Analytics of Facebook Pixel.Bekijk alle functies

Veel ticket soorten

Verkoop betaalde tickets, merchandise en food vouchers, accepteer donaties, registreer je gasten op een gastenlijst, bied gratis tickets aan of verkoop vooraf tickets die later opgehaald kunnen worden bij een box office locatie.

Alle evenementen op een plek

Al jouw evenementen weergegeven in één Billetto profiel. Toon een lijst van je aankomende evenementen op andere websites met een speciale widget.

Meerdere betaalmethoden

Je gasten kunnen gemakkelijk tickets komen via iDEAL of een van de volgende creditkaarten: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, and JCB.

Evenement pagina styling

Laat jouw evenementpagina opvallen door gemakkelijk video's, afbeeldingen, links en bewerkbare tekst toe te voegen.

Geoptimaliseerd voor mobiel, tablet & PC

Jouw evenementpagina zal er fantastisch uitzien op mobiel, tablet en computer. Op elk device is het is super gemakkelijk voor jouw gasten om een ticket te kopen, geld te doneren of aan te melden voor een gastenlijst.

Openbaar of Privé evenement

Wil je niet dat je evenement openbaar is? Maak het met één klik privé. Of ga nog een stapje verder en maak de tickets geheim en deel een toegangscode tot de tickets met een geselecteerd aantal mensen.

Flexibel capaciteit limiet

Beperkte evenement ruimte? Beperk dan het aantal tickets of aantal deelnemer plaatsen en zorg ervoor dat je evenement niet overboekt wordt.

Ticket generator

Je kan zoveel printbare tickets voor offline verkoop en promotie genereren als je wilt. Ze worden naar je e-mail verzonden als PDF.

Gratis mobiele app

Houd het digitaal. Onze gratis app helpt je tickets te scannen aan de deur en geeft je een snel overzicht van de ticketverkoop en gast gegevens.

Betrouwbare support

Hulp nodig of wil je een vraag stellen? Blader door onze uitgebreide FAQ of neem contact op met de support via e-mail of telefoon.

Extra deelnemer informatie

Vraag je gasten naar aanvullende details - zoals voedselkeuze - door het toevoegen van extra velden aan je evenement.

Gemakkelijk te exporteren gastenlijsten

Wil je de gastenlijst uitprinten en deze aan de deur gebruiken? Exporteer je gasten data als PDF, CSV of XLS (compatibel met Attendium).

Live verkoopstatistieken bijhouden

Jouw ticketverkoop en gast gegevens worden live geüpdatet. Bekijk de statistieken op Billetto of vraag om een dagelijks rapport dat naar je email wordt verzonden.

Google Analytics data

Integreer jouw evenement met Goolge Analytics om meer te leren over je gasten - hun demografische gegevens en van welke kanalen ze komen

Facebook Pixel data

Integreer jouw evenement met Facebook Pixel om meer inzicht te krijgen in jouw publiek en zo doelgerichte marketing campagnes te maken.

30.000+ tevreden organisatoren


We hebben meer dan 30.000 organisatoren geholpen - van yoga leraren tot indie bands tot grootse festivals - promoot evenementen en verkoop tickets.

"Twee duimen omhoog"

Een legitieme premium service, zowel voor klant als promotor. Twee duimen omhoog. Billetto's combinatie van uitstekende klantenservice en eersteklas technische ondersteuning was van onschatbare waarde voor het maken van een succesvol evenement.


Ross Allmark, Head of events
Vice UK

"Vriendelijk & betrouwbaar"

Billetto is een geweldig platform voor het verkopen van tickets. We hebben het gebruikt voor onze voorgaande evenementen en de service is de reden waarom we Billetto nog steeds gebruiken. Betrouwbaar, transparant ... Wat wil je nog meer?Sofar Sounds Staff
Sofar Sounds

"Geweldige service"

Billetto is een waardevolle ticketing partner...niet alleen leveren ze een geweldige service; ze hebben een geweldig team dat respect heeft, begrijpt en oprecht enthousiast is over alles wat wij doen.Ryan Stanier
The Other Art Fair

Klaar om het eens te proberen? Het is gratis.