hero-image

Online ticketverkoop systeem

hero bg

Vind het beste online ticketverkoop systeem voor jouw evenement


Vandaag de dag willen we alles snel – als gebruikers en consumenten willen we gemak en snelheid in bijna alles wat we doen. We willen niet meer wachten. Dat verwachten van onze smartphones, de manier waarop we ons eten bestellen, en ook van een online ticketsysteem dat helpt om kaartjes te kopen (of verkopen) voor aanstaande evenementen. Er zijn een aantal verschillende keuzes wanneer je gaat kijken naar de verschillende online ticketsystemen op de markt: hoe zorg je ervoor dat jij het juiste systeem vind voor jouw evenement en hoe weet je zeker dat jij de juiste optie krijgt?De beste optie

Als jij een evenement hebt, het maakt niet uit wat voor een soort evenement, dan wil je een snelle manier vinden om jouw tickets te verkopen. Met een online kaartverkoopsysteem weet je zeker dat jij snel online de kaartjes kan verkopen voor jouw evenement. Wat maakt een online ticketsysteem een ideale oplossing voor jou evenement en hoe zorg je ervoor dat je het juiste systeem krijgt dat het beste aansluit bij jouw wensen?


Het belangrijkste van een evenement (behalve het feit dat iedereen het naar het zin heeft en dat je intens met elkaar kunt genieten) is dat het een succes is. Met Billetto weet je zeker dat online kaartjes verkopen gemakkelijk is. Je kunt snel een eigen evenement opzetten met het Billetto online ticketsysteem en geïnteresseerden kunnen snel een kaartje kopen. Het mooie hiervan is dat de daadwerkelijke kaartverkoop gedaan is door een externe partij – je mag zelf kiezen waar en wanneer jij jouw geld van het evenement ontvangt.


Met een online ticketsysteem maak je het organiseren van een evenement zo gemakkelijk mogelijk. Je kan hiermee het volgende:


  • Meer informatie over jouw klanten vergaren – Met een online ticketsysteem is het gemakkelijk om meer informatie over jouw klanten te krijgen. Normaal heb je misschien alleen een e-mail adres nodig, maar misschien is het een kleinschalig evenement en heeft iedereen een eigen naamplaatje. Het is gemakkelijk om snel extra informatie te krijgen wanneer je een evenement aanmaakt.
  • Verschillende soorten kaartjes – Niet alleen kaartjes zijn gelijk, misschien vraag jij juist minder voor kinderen wanneer ze op jouw evenement komen, of misschien heb je een optie tot een VIP behandeling. Met Billetto is het gemakkelijk om meerdere kaartjes op verschillende prijzen te verkopen.
  • Voeg servicekosten toe waar nodig – Misschien mis je een klein percentage met elke verkoop wanneer je de betaling via een externe partij laat lopen. Om deze kosten weer terug te krijgen kun je heel snel en gemakkelijk deze kosten doorbelasten aan de mensen die de kaartjes kopen. Dit betekent dat jij meer geld over hebt om jouw evenement zo bijzonder mogelijk te maken!

Voordelen van een online kaartverkoopsysteem voor de aanwezigen?

Natuurlijk is het goed dat jij verschillende voordelen hebt van een online kaartverkoopsysteem, maar wat zijn de voordelen van een goed systeem voor jouw aanwezigen? Ook deze hebben we even op een rijtje gezet.


  • Kaartjes kopen is simpel – Het laatste wat je wil doen is het kaartjes kopen lastig maken – daarom is het kopen van kaartjes met Billetto een simpele, snelle ervaring. De mensen die naar jouw evenement wille hebben de kaartjes binnen luttele minuten binnen.
  • Snel betalen – Niemand wil lang stilstaan bij de betaling van hun kaartjes, uiteindelijk gaat het om het evenement zelf, niet om de kosten. Jouw evenementbezoekers kunnen snel en gemakkelijk afrekenen met een betaalwijze naar keuze.
  • Bevestigen – Wanneer de betaling netjes is afgerond ontvangen de klanten zowel een kopie van het ticket en de factuur. Zo hebben ze geen gedoe erom heen. Ze betalen geen verzendkosten, ze hoeven niet op zoek te gaan naar een printer en ze hoeven ook niet bang te zijn dat ze de kaartjes kwijt raken. De gehele transactie verloopt snel, veilig, en volledig digitaal.

Maak jouw evenement concreet

Met Billetto weet je zeker dat de kaartverkoop van jouw evenement op een professionele manier verloopt. Met een online kaartverkoopsysteem als Billetto hoef je zelf bijna niets meer te doen – het enige wat je hoeft te doen is de juiste hoeveelheid kaartjes in te invoeren, aangeven waar mensen kunnen zitten of staan, en voordat je het weet kun je mensen uit gaan nodigen. Zo kun jij je richten op het evenement zelf en hoef jij je geen zorgen te maken over de transacties zelf.


Snel beginnen met Billetto

Eén van de grote voordelen van Billetto is dat je beginnen een aantal minuten gelijk een evenement kan aanmaken en het online kaartverkoopsysteem kan gaan gebruiken. Je maakt een pagina aan, kiest voor minstens één type ticket dat je wil gaan verkopen en je kunt jouw prijs (met eventuele kortings- of toegangscodes. Zodra je de tickets online doet kunnen bezoekers gelijk tickets kopen of zich registeren voor jouw evenement. Dankzij de gedetailleerde bezoekers- en ticketrapporten kun je zien waar de kaartverkoop goed gaat en waar je eventueel nog een beetje moet sturen.


Het juiste online kaartverkoopsysteem

Bij Billetto krijg je ook snel betaald op het moment dat het evenement geweest is. Je hoeft zelf geen nieuwe online accounts een te maken, en de betaling kan gewoon via een externe partij lopen. Zo hoef je zelf niet lang garant te staan voor een groot bedrag maar kun je snel leveranciers en artiesten uitbetalen.


Daarnaast kun je direct vanuit Billetto jouw evenement gaan promoten en zijn er genoeg handige tips en trucs beschikbaar die je gaan helpen om van jouw evenement een succes te maken. Zo kunnen zelfs mensen die voor de eerste keer een evenement gaan organiseren putten uit de kennis die al bij Billetto beschikbaar is.


Uiteindelijk wil je een online ticketsysteem dat snel werkt, dat integreert met de laatste innovaties op social media, en dat je niet teveel van jouw verkoop gaat kosten. Als dat klinkt als het online ticketsysteem waar jij naar op zoek bent dan is Billetto een uitstekende optie.

pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.