Tips, checklists en suggesties - alles wat je moet weten over evenement planning en meer.Billetto evenement planning software

Billetto zorgt voor de ticketverkoop zodat jij je kan focussen op het promoten, plannen en opzetten van je evenement. Leer meer over hoe je jouw evenement het beste plant met Billetto.


Tickets Scannen

Jouw evenement begint bij de deur. Zorg ervoor dat je gasten de toegang tot je evenement zo fijn en efficiënt mogelijk ervaren. Scan tickets, vind snel namen op de gastenlijst, accepteer spontane bezoekers en weet wie er niet kwam opdagen - alles op één plek.


Promotie van je evenement

Je hebt nu je evenement gepland, maar hoe breng jij de mensen op de hoogte van wat er komen gaat en hoe zorg jij ervoor dat ze weten dat jouw evenement hét evenement is waar ze bij moeten zijn?


Voorbeeld evenement planning checklist

We hebben een voorbeeld evenement planning checklist samengesteld die je kan aanpassen aan de grootte van je evenement. De essentie blijft hetzelfde: plan goed vooruit en je hoeft je minder zorgen te maken tijdens het evenement zelf.


Belangrijke tips voor evenement planning

Elk evenement is anders. Toch is de basis voor elk evenement hetzelfde, hou dat in gedachten bij de plannng van je volgende evenement.


Organiseer een concert

Een DJ set is in een kerk of een uitvoering door het symfonieorkest. Wat voor concert idee je ook hebt, breng het tot leven met Billetto. Verkoop tickets, vermijd wachtrijen door tickets te scannen via de app en beperk het aantal tickets dat beschikbaar is afgestemd op de locatie.

Zo creëer je een nieuw evenement

Ontdek hoe je op Billetto een evenement creëert, bewerkt en publiceert. Je kan in enkele minuten al beginnen met het verkopen van online tickets.


Creëer een online ticketshop

Hoe je opzet ook is, het doel is om de kaartverkoop zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de klant. Hoe je dit doet is afhankelijk van een aantal factoren bijv. het budget, de technische mogelijkheden en tijd.


Embed een Ticket Widget in je website

Om je te helpen aan de slag te gaan hebben we een snelle handleiding samengesteld. Zo kun je zien hoe de widget eruit ziet (...heel goed), wat het precies doet (...alles wat je nodig hebt) en hoe je het moet opzetten voor je eigen evenementen.

De eerste stap naar jouw volgende evenement project


Een project lijkt soms onmogelijk totdat de eerste stap gemaakt is. Begin vandaag met het maken van je eerste evenement en zie hoe gemakkelijk het is om jouw idee tot leven te brengen met de juiste tools binnen handbereik.

Sla het evenement op voor later, creëer VIP-toegang en beheer efficiënt je gastenlijst. Gebruik de service op elk gewenst moment.

Voeg jouw idee toe aan de mix.


Plan je volgende evenement