Billetto is meer dan alleen een tool voor het verkopen van tickets en het beheren van je evenementen. Het is een community. Een community bestaande uit gepassioneerde evenement organisatoren en enthousiaste evenement bezoekers.


Veiligheid

Wij vertrouwen erop dat alle organisatoren die tickets aanbieden via Billetto voldoen aan onze Voorwaarden. Om er voor te zorgen dat onze voorwaarden niet geschonden worden houden wij een oogje in het zeil bij het algemene evenement overzicht, dit doen we om ticketkopers te beschermen tegen frauduleuze activiteiten. Ons supportteam staat altijd klaar om vragen van ticketkopers en evenement organisatoren te beantwoorden.


Merk vertrouwen

Billetto is bij ticketkopers een erkend platform voor ticketverkoop, door het vertrouwen in Billetto is de kans groter dat ticketkopers overgaan tot de koop van tickets voor een evenement. Voor organisatoren is Billetto interessant omdat door de Billetto community en tools de juiste doelgroep gevonden kan worden voor je evenement, hiermee bereik je mensen die echt interesse hebben in je evenement. Verder staat er een supportteam klaar om de ticketkopers te helpen bij het kopen van tickets of andere vragen te beantwoorden.


TICKETKOPER


Wij van Billetto, willen meer uitgaan, meer beleven, nieuwe dingen en geweldige locaties ontdekken. Maar we zijn hier ook om je te helpen bij elke vraag die je hebt in relatie tot het kopen van tickets of je Billetto account. Maar als je vragen hebt over het evenement, bijvoorbeeld de tijden van het evenement, speciale ticketprijzen, vragen over restitutie enzovoorts, dan moet je contact opnemen met de evenement organisator. Hier vind je een aantal veel gestelde vragen over het kopen van tickets op Billetto.


▪ Hoe koop ik een ticket op Billetto?

▪ Ik heb problemen met het kopen van een ticket, wat moet ik doen?

▪ Hoe kan ik contact opnemen met de evenement organisator?

▪ Het evenement dat ik wil bijwonen is gratis. Heb ik een ticket nodig?

▪ Kan ik veilig mijn creditcardgegevens gebruiken als ik een ticket koop via Billetto?


Andere vragen? Je kunt contact opnemen met ons supportteam of check de FAQ pagina (veel gestelde vragen) voor meer antwoorden.EVENT ORGANISATOR


Het maakt niet uit hoe groot of klein je evenement is. Organisatoren op Billetto organiseren Yogalessen, studentenfeesten, concerten, lezingen, kookshows, festivals en nog veel meer. Je kunt gemakkelijk beginnen en je kunt je evenement delen met de Billetto community. Helemaal gratis voor jou als evenement organisator, alleen je gasten betalen een kleine vergoeding wanneer zij een ticket kopen. Vragen? Bekijk de FAQ (veel gestelde vragen) hieronder of neem contact op met ons supportteam.


▪ Hoe creëer ik mijn evenement?

▪ Is Billetto echt gratis?

▪ Wanneer ontvang ik de opbrengst van de ticketverkoop van mijn evenement?

▪ Waar kan ik de berichten bekijken die mijn gasten mij gestuurd hebben?

Andere vragen? Je kunt contact opnemen met ons supportteam of check de FAQ pagina (veel gestelde vragen) voor meer antwoorden.