Billetto is snel uitgegroeid tot hét platform voor een breed scala aan evenement organisators: van food gerelateerde evenementen tot optredens van bandjes, stand up comedy en meer.


De kracht van promotie


Billetto geeft je evenement de aandacht die het verdient. Het creëren van evenementen is makkelijk en de ticketverkoop kan al binnen enkele minuten beginnen. Naast het feit dat je evenement ontdekt wordt door zoekmachines wordt je evenement extra geëtaleerd in de Billetto Event app (en op de Billetto website).


Een Mooie Responsive Pagina Voor je Evenement


We proberen altijd ons ontwerp te verbeteren door het te verscherpen en nog cooler te maken. Het enige wat jij hoeft te doen is het toevoegen van een paar foto's, video's of wat je ook wil toevoegen. Wij zorgen ervoor dat je evenement pagina er geweldig uit ziet op elke tablet, computer en smartphone.


Geoptimaliseerd voor Google


Niet-technische samenvatting: we werken heel erg hard om jouw evenement makkelijker vindbaar te maken op het net. Technische uitleg: onze sitemap wordt voortdurend geüpdatet i.v.m nieuwe evenementen die constant toegevoegd worden, hierdoor ontdekt Google snel nieuwe evenementen en plaats deze hoog in de zoekresultaten, ook jouw evenement! We zijn constant bezig met het optimaliseren van onze pagina’s en server structuur voor SEO om de positie van jouw evenement nog beter te maken.


Geoptimaliseerd voor Delen op Social Media


Elke evenement pagina is aangepast aan de zoek standaarden van Facebook en zo gemaakt dat de evenement pagina er op zijn best uit ziet wanneer iemand deze online deelt. Op je evenement pagina zijn een aantal handige knoppen te vinden om je evenement te delen en ook elke ticketkoper wordt aangemoedigd om het evenement te delen met vrienden.
Iedereen is een Professional


Je krijgt gratis een professioneel account. Je hoeft je Billetto account niet te upgraden of iets speciaals te doen om totale toegang te krijgen tot alle mogelijkheden en tools. Zelfs wanneer je alleen maar kleine evenementen organiseert heb je toegang tot alle krachtige tools en mogelijkheden net zoals onze gevorderde evenement organisatoren.


Grootte Doet Er Niet Toe


Groot of klein – Billetto steunt alle soorten evenementen. Het is gemakkelijk om een evenement te creëren en een heleboel informatie en mogelijkheden toe te voegen of je nu een etentje of een groots festival organiseert.Geen Maandelijkse Kosten


Als je maar eenmalige een evenement wilt organiseren wil je niet het hele jaar maandelijkse kosten hoeven te betalen. Bij Billetto hebben we geen maandelijkse kosten. Als je tickets gratis zijn betaal je sowieso niets om Billetto te gebruiken. Alleen bij betaalde tickets is er een kleine vergoeding die de ticketkopers betalen bovenop de ticketprijs.


Lage en duidelijke tarieven


We willen je geweldige evenementen laten organiseren, we willen je niet vervelen met ingewikkelde prijsmodellen en administratie. Bekijk onze huidige tarieven en vergeet niet dat jij als organisator ervoor kiest of deze vergoeding is inbegrepen in de ticketprijs of word toegevoegd bovenop de ticketprijs.Mobiele app


Onze iPhone app zit vol met functies die jou de kracht van Billetto in de palm van je hand geeft. Tickets voor alle Billetto evenementen kunnen worden gekocht via de app en wanneer je een evenement hebt georganiseerd op Billetto kunt je voortdurend in de gaten houden hoeveel tickets je hebt verkocht en hoeveel omzet je evenement heeft gegenereerd. En het gaafste? Je kunt er zelfs je evenement tickets mee scannen.


Duidelijk en Makkelijk


In slechts 5 minuten heb je een evenement gecreëerd en kun je beginnen met het verkopen van tickets. Geloof je ons niet? Probeer het zelf.