Jouw evenement begint bij de deur. Zorg ervoor dat je gasten de toegang tot je evenement zo fijn en efficiënt mogelijk ervaren. Scan tickets, vind snel namen op de gastenlijst, accepteer spontane bezoekers en weet wie er niet kwam opdagen - alles op één plek.


Veilig. Georganiseerd. Geen speciale vaardigheden vereist.

De ticket controle zou zo makkelijk mogelijk moeten verlopen op je evenement. Je kunt je energie beter gebruiken voor andere dingen. Het scannen van tickets is een snelle en veilige methode om je gasten toegang te geven: geen rommelige gastenlijst, geen gemiste of verkeerd begrepen informatie en elke medewerker kan het.

Als je evenement start weet je precies hoeveel mensen er al op je evenement zijn en hoeveel er nog gaan komen. Dit kan je helpen bij het beter managen van je personeel. Zijn bijna al je gasten binnen? Misschien heb je dan nog maar één medewerker nodig om de entree te bemannen.


Ticket scanner + Gastenlijst beheer = Een gelukkige wachtrij

Laten we de situatie even omdraaien: je bent een gast, je arriveert op het evenement en de organisatie van het evenement vraagt of je jouw naam op de gastenlijst kunt vinden die verspreid op een tafel ligt. Was het je achternaam of voornaam die je opgegeven had? Was het allebei? Of was het je bijnaam? Je kunt het je niet herinneren. Onhandig. Een aantal minuten later vind je jouw naam, maar intussen vind je de hele situatie onhandig en vraag je jezelf af waarom het evenement deze ouderwetse methode nog gebruikt en zoveel papier verspilt.

Raad eens? Mensen willen zich speciaal voelen. Je gasten verwelkomen bij hun naam voelt persoonlijker dan je gasten zelf hun naam te laten opzoeken op een lijst. Open de mobiele gastenlijst: vraag om de naam van je gasten, tik de namen in, vind ze in enkele seconden en geef ze een hartverwarmend persoonlijk welkom. Minimale inspanning, maximaal resultaat.


Papierloos is de toekomst. Een win-win situatie.

Voor een nog soepelere ervaring kun je jouw gasten stimuleren de tickets op hun smartphone te brengen. Afhankelijk van je evenement, is de kans groot dat je gasten een smartphone hebben. E-tickets worden minder snel vervalst of verloren, wat betekent dat je ook geen tijd hoeft te besteden aan extra klantenservice. Wanneer je gasten last minute een ticket kopen hoeven ze zich niet druk te maken over het vinden van een printer om het ticket te printen.

Minder papier, minder gedoe, minder afval - iedereen wint.


Neem de Billetto Event Manager app

De Billetto Event Manager app doet al het bovenstaande voor je. Gebruik simpelweg je telefoon; scan tickets, vind gasten op de gastenlijst, zelfs als ze hun ticket zijn vergeten en in geval van een probleem weet je precies wie het ticket gescand heeft.

Neem de app voor iPhone

Neem de app voor iPad


Je Volgende Evenement Begint Hier


Begin Nu