Online evenement registratie.
Voor al jouw evenementen.

Creëer mijn evenement

Evenement registratie en boeking

Als je op zoek bent naar een site voor jouw evenement registratie en het bijhouden van een gastenlijst, dan ben je hier aan het juiste adres. Billetto laat je in enkele minuten een evenement creëren en beheren. Wij bieden je een compleet pakket aan tools ontworpen om online evenement registratie en boeking zo makkelijk mogelijk te maken.

Wil je een overboekte evenementlocatie voorkomen? Beslis precies hoeveel tickets je beschikbaar maakt en wat voor soort tickets je aanbiedt voor je evenement. Laat deelnemers zich voorafgaand aan het evenement registreren, een ticket downloaden om te laten zien aan de deur, of genereer fysieke tickets die opgehaald kunnen worden bij een ticketverkoop punt. Wil je zelf tickets uitdelen? Je kunt tickets die klaar zijn om te printen in PDF-bestand naar je email laten versturen. De keuze is aan jou.

Wij helpen je bij het bijhouden van je evenement registraties en boekingen. Zie hoeveel mensen zich hebben aangemeld of hoeveel tickets er van een specifieke ticketsoort zijn verkocht. Je kunt zelfs onze gratis app downloaden om de tickets van je gasten aan de deur te scannen.

Het beste gedeelte? Jij kunt ons online evenement registratie systeem helemaal gratis gebruiken. Alleen je gasten betalen een klein bedrag aan serviceskosten bovenop de ticketprijs. Wanneer je tickets gratis zijn, zullen we natuurlijk geen servicekosten in rekening brengen. Dat zou brutaal zijn, zou het niet?

Hoe het werkt

1. Creëer je evenement

Creëer een mooie evenementpagina in minder dan 10 minuten. Voeg gratis of betaalde tickets toe, vouchers, merchandise, en meer.

2. Verkoop je tickets

Deel een link naar jouw evenementpagina of integreer de ticketshop direct op jouw website om tickets te verkopen. Accepteer iDEAL betalingen en betaling met creditcard.

3. Ontvang je inkomsten

Voeg jouw bankgegevens toe. Wij zullen starten met het verwerken van jouw ticket inkomsten 3-5 werkdagen na afloop van jouw evenement.


Geen starttarief. Geen maandelijkse kosten. Nooit.

Het kost jouw helemaal niets om Billetto te gebruiken. Wij verdienen ons brood aan een klein bedrag aan servicekosten.
(Gratis tickets zijn uiteraard 100% gratis. Er zijn geen servicekosten verbonden aan deze tickets.)

Boekingskosten

4.0% + € 0.4

per verkocht ticket (maximaal EUR 8.99)

Dit betaalt onze webservers, developers, klantenservice en ga zo maar door.

+

Verwerkingskosten betaling

0.0%

van de ticketprijs

Dekt de kosten die door creditcardmaatschappijen en andere betalingsverwerking aanbieders in rekening gebracht worden.

De verwerkingskosten van de betaling worden betaald door de organisator. We hebben uitgevonden dat je meer tickets verkoopt wanneer jouw ticketkopers dit niet hoeven te betalen.
Wat de boekingskosten betreft, jij bepaald of je deze integreert in jouw ticketprijs of door je gasten laat betalen. Zo ziet dat eruit:

Fee for paid tickets


0.0% + 0.99 €

Per ticket (Max. EUR 0.99) | Excl. VAT

Functies om van je evenement een succes te maken

Gemakkelijk op te zetten

Geen programmeerkennis nodig. Met Billetto's gebruiksvriendelijke interface kun je in enkele minuten evenementen maken, delen en beheren.

Gemakkelijk te promoten

Deel jouw evenement op social media of integreer een ticketshop widget op je eigen website. Word ontdekt door de Billetto community.

Gemakkelijk te verkopen

Voeg de ticketsoort toe die bij jouw evenement past - gratis, betaald, voucher, merchandise, en veel meer. Wij verzorgen de betaling en accepteren iDEAL betalingen en betaling met de meest bekende creditcards.

Gemakkelijk te volgen

Bekijk live statistiek over je ticketverkoop. Vraag optioneel een dagelijks rapport aan via email. Krijg meer inzichten met Google Analytics of Facebook Pixel.



Bekijk alle functies

Veel ticket soorten

Verkoop betaalde tickets, merchandise en food vouchers, accepteer donaties, registreer je gasten op een gastenlijst, bied gratis tickets aan of verkoop vooraf tickets die later opgehaald kunnen worden bij een box office locatie.

Alle evenementen op een plek

Al jouw evenementen weergegeven in één Billetto profiel. Toon een lijst van je aankomende evenementen op andere websites met een speciale widget.

Meerdere betaalmethoden

Je gasten kunnen gemakkelijk tickets kopen via iDEAL of een van de volgende creditkaarten: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, and JCB.

Evenement pagina styling

Laat jouw evenementpagina opvallen door gemakkelijk video's, afbeeldingen, links en bewerkbare tekst toe te voegen.

Geoptimaliseerd voor mobiel, tablet & PC

Jouw evenementpagina zal er fantastisch uitzien op mobiel, tablet en computer. Op elk device is het is super gemakkelijk voor jouw gasten om een ticket te kopen, geld te doneren of zich aan te melden voor de gastenlijst.

Openbaar of Privé evenement

Wil je niet dat je evenement openbaar is? Maak het met één klik privé. Of ga nog een stapje verder en maak de tickets geheim en deel een toegangscode tot de tickets met een geselecteerd aantal mensen.

Flexibel capaciteit limiet

Beperkte evenement ruimte? Beperk dan het aantal tickets of aantal deelnemer plaatsen en zorg ervoor dat je evenement niet overboekt wordt.

Ticket generator

Je kan zoveel printbare tickets voor offline verkoop en promotie genereren als je wilt. Ze worden naar je e-mail verzonden als PDF.

Gratis mobiele app

Houd het digitaal. Onze gratis app helpt je tickets te scannen aan de deur en geeft je een snel overzicht van de ticketverkoop en gast gegevens.

Betrouwbare support

Hulp nodig of wil je een vraag stellen? Blader door onze uitgebreide FAQ of neem contact op met onze support via e-mail of telefoon.

Extra deelnemer informatie

Vraag je gasten naar aanvullende details - zoals voedselkeuze - door extra velden toe te voegen aan jouw evenement.

Gemakkelijk te exporteren gastenlijsten

Wil je de gastenlijst uitprinten en deze aan de deur gebruiken? Exporteer je gasten data als PDF, CSV of XLS (compatibel met Attendium).

Live verkoopstatistieken bijhouden

Jouw ticketverkoop en gast gegevens worden live geüpdatet. Bekijk de statistieken op Billetto of vraag om een dagelijks rapport dat naar je email wordt verzonden.

Google Analytics data

Integreer jouw evenement met Goolge Analytics om meer te leren over je gasten - hun demografische gegevens en van welke kanalen ze komen

Facebook Pixel data

Integreer jouw evenement met Facebook Pixel om meer inzicht te krijgen in jouw publiek en zo doelgerichte marketing campagnes te maken.

30.000+ tevreden organisatoren


We hebben meer dan 30.000 organisatoren geholpen - van yogaleraren tot rock bands en festival organisatoren- evenementen te promoten en tickets te verkopen.

"Twee duimen omhoog"

Een premium service, zowel voor klant als promotor. Twee duimen omhoog. Billetto's combinatie van uitstekende klantenservice en eersteklas technische ondersteuning was voor ons van onschatbare waarde voor het maken van een succesvol evenement.


Ross Allmark, Head of events
Vice UK

"Vriendelijk & betrouwbaar"

Billetto is een geweldig platform voor het verkopen van tickets. We hebben het gebruikt voor onze voorgaande evenementen en de service is de reden waarom we Billetto nog steeds gebruiken. Betrouwbaar, transparant ... Wat wil je nog meer?



Sofar Sounds Staff
Sofar Sounds

"Geweldige service"

Billetto is een waardevolle ticketing partner...niet alleen leveren ze een geweldige service; ze hebben een geweldig team dat respect heeft, begrijpt en oprecht enthousiast is over alles wat wij doen.



Ryan Stanier
The Other Art Fair

Klaar om het eens te proberen? Het is gratis.