5 Movember evenement ideeën van Billetto organisatoren

Iedereen kan een Movember evenement opzetten en geld inzamelen voor een goed doel, en hoeft er zelf niet eens je gezichtsbeharing voor te laten staan. Hier heb je vijf voorbeelden van succesvolle en simpele Movember evenementen van voorgaande jaren door Billetto organisatoren.


1. Movember Kroegentocht


Bier + baarden = perfecte combinatie. 1 BIG NIGHT OUT PUB CRAWL deed iets waar ze het best in zijn - kroegentochten - aangepast aan het thema, ze doneerde gul 50% van de winst aan de Movember stichting.


2. Movember Bingo Special


"Snorren zijn niet alleen voor mannen, lieveling." The Musical Bingo & the Bogan Bingo Bazza's bundelden hun krachten om een ultieme bingo avond te creëren met pizza, bingo en mooie prijzen, dit alles voor het goede doel.


3. Movember inzamelingsloop


Waarschijnlijk een van de meest klassieke evenementen om te organiseren en een van de meest effectieve manieren voor geldinzameling: organiseer een loop of een fun run. Het aantal deelnemers is alleen gelimiteerd aan het aantal mensen dat de open locatie aan kan, meestal heb je niet eens een ruimte of locatie nodig voor een evenement als deze.


4. Movember Workout


Organiseer je een CrossFit les? Je kunt ervoor kiezen om een deel van deelnamekosten te doneren aan de Movember stichting met een speciaal Movember thema voor je les.


5. Movember + Yoga = Moga


Ja, Moga is een ding in Movember. Het is een goede reden om een speciaal eenmalig evenement te organiseren of een reeks van evenementen in november en als resultaat hiermee de stichting te helpen.

Enthousiast voor Movember? Start nu met het creëren van je geldinzameling evenement.

Ga Ervoor!

Creëer een mooie evenement pagina met Billetto en voeg tickets (gratis of betaald) toe aan je evenement

Promoot & deel

Deel je evenement op je social media kanalen of gebruik de Billetto widget voor het verkopen van tickets op je website

Volg de cijfers

Verkrijg de statistieken van je dagelijkse verkoop en leer waar je sales vandaan komen met Billetto Insights

Sluit je aan bij de Community

Voeg je evenement toe aan een van de Billetto categorieën om je evenement ontdekt te laten worden door de bestaande Billetto Community

Vermijd wachtrijen

Laat je gasten niet een lange tijd buiten wachten - gebruik de Billetto app om zonde moeite je gasten in te checken op de dag

Omarm de gastenlijst

Exporteer jouw Billetto evenement gastenlijst voor het gebruik voor toekomstige promoties en aankondigingen van nieuwe evenementen

Let's go

Inspiratie nodig?

Creëer je liever een Movember geldinzamelingsformulier? Creëer het binnen een minuut met Billetto