Eventpagina

Op maandag ochtend - 6 Juni, zal de grootte van je event afbeelding van 600x400 px naar 1440x600 px veranderen. Maak je geen zorgen! Je huidige afbeelding blijft gewoon, maar noteer dat je volgende week even inlogt en als het nodig is een grotere afbeelding upload om pixeligheid tegen te gaan.

Hoe ziet een goede afbeelding eruit?

Minder is meer. Afbeeldingen zeggen meer dan woorden. De nieuwe eventpagina heeft alle belangrijke event informatie - datum, prijs en adres - uitgelicht in een gemakkelijk overzicht onder de event afbeelding. Je hoeft deze informatie dus niet toe te voegen aan je afbeelding.

Logo

Is dat een ticket in je broekzak, of ben je gewoon blij om mij te zien? Een verandering van look is niet compleet zonder een pronkstuk! We zijn erg enthousiast over ons nieuwe logo. Gebruik het overal en altijd!

Download

Om de leesbaarheid van het logo te garanderen laat je er altijd een minimale marge rondom op basis van de x-hoogte. De x-hoogte is gebaseerd op het vlakke, horizontale onderste deel van de "b" en het puntje op de "i". Doe je best op het oog en het zal er waarschijnlijk prima uitzien.

Profiel

Je Billetto profiel zal ervoor zorgen dat je herkent wordt en het vestigt aandacht voor al je georganiseerde events. Wanneer een gast je profielpagina bezoekt, kan hij of zij alle events die je organiseert zien. Je profiel kan ook gevolgd worden en gasten kunnen updates ontvangen over je events.

Bekijk deze 3 gemakkelijke stappen voor een betere uitziende profielpagina.