Inloggen / Registreren

Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam 10 september

10 Sep 2017 10:30 - 16:30

W Amsterdam, Spuistraat 175, 1012 VN Amsterdam


Achter elke succesvolle vrouw staat een club succesvolle vrouwen die haar supporten. Wij geloven dat jezelf omringen met like-minded vrouwen de secret to succes is en daarom organiseren wij Goaldigger Sessions. Op zondag 7 mei gaat The Goaldiggers Club live met masterclasses, talks, lunch en een netwerkborrel tijdens Goaldigger Sessions in W Amsterdam.

Voor wie?

Wil je weten hoe je een succesvolle carrière opbouwt? Je goals wél bereikt? Omgaat met uitdagingen? De perfecte work-life balans creëert? Jezelf moet presenteren? Ben je benieuwd naar hoe andere vrouwen het allemaal doen en wil je insider tips? Dan mag je Goaldigger Sessions niet missen!

What you get!

Na morning juice en koffie delen drie door TGC geselecteerde vrouwen via een presentatie hun wisdom en learnings. Daarna gaan ze met Eve Tomaszewski over carrièregerichte onderwerpen in gesprek tijdens een paneldiscussie. Tussen de talks door wordt er een healthy lunch geserveerd en we sluiten de dag af met onze netwerkborrel ‘Women On Top’ in de rooftopbar van het W Hotel. Er is dus genoeg tijd om met andere vrouwen tips & tricks, goals, uitdagingen en successen te delen. Dat vinden wij belangrijk. Als het aankomt op het definiëren van succes, is er geen leader of the pack. Laten we elkaar supporten!


Ticket Regular

75,00 EUR + 3,28 EUR servicekosten