Inloggen / Registreren

De Trouwbeleving van Breda!

05 Mar 2017 11:00 - 17:30

Onze-Lieve-Vrouwekerk, Kerkplein 2, 4811 XT Breda


De Trouwbeleving van Breda!

Trouwplannen? Koop dan je ticket voor het trouw event van Breda!

De liefde van je leven heeft 'JA' gezegd! Tijd voor een prachtig huwelijk waar niets aan mag ontbreken. Waar kunnen bruidsparen beter het feest beginnen dan bij De Trouwbeleving van Breda, wat op 5 maart 2017 plaatsvindt in De Grote kerk van Breda van 11:00 tot 17:30uur?

De wereld van De Trouwbeleving van Breda is als een sprookje. De enorme champagnetoren heet iedereen van harte welkom. De sfeer is warm en laagdrempelig en de gastvrouwen laten de gasten genieten van al dat moois wat er is voor bruid & bruidegom.

Daarnaast durven de ondernemers op De Trouwbeleving van Breda de gasten te verrassen met Bruidsmode, Bruidsfotografie, Bedankjes, Trouwauto's, Bruidstaarten en natuurlijk die mooie Trouwlocatie en laten zij juist iets anders zien dan het geijkte.

Volgens De Trouwbeleving van Breda is één ding zeker; “Zowel de bruid als de bruidegom zullen stralen op hun eigen huwelijk.”

“We willen dat Breda de trouwstad van ons land wordt. Hopelijk vinden steeds meer bruidsparen deze plek om zich te laten verrassen van al het moois voor hun droombruiloft!''


Spectaculaire Wedding Show!

Deze 1e editie van De Trouwbeleving van Breda vindt plaats op zondag 5 maart 2017 in de prachtige Grote Kerk van Breda. De Wedding Show laat u de nieuwste collecties zien op het gebied van bruidsmode & trouwpakken van diverse top labels. Op de dag zullen er twee Wedding Shows gehouden worden, waarbij deze omringd wordt door zo'n 30 a 40 mooie exclusieve trouwbranche ondernemers.

U vindt op dit onvergetelijke evenement alles voor jullie droombruiloft!

Inclusief Bubbels & The Wedding Show (Bruid en Bruidegom)!


Voor meer informatie en het bijhouden van het laatste nieuws, LIKE de Facebookpagina:

www.facebook.com/bruidsbeursbreda/?fref=ts

& neem een kijkje op onze website:

www.detrouwbelevingvanbreda.nl
Trouwbeleving Ticket

Niet Beschikbaar