Verkoop event kaarten. Snel en gratis.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Heb je een event georganiseerd? Dan ben je misschien op zoek naar manieren om kaarten te verkopen zonder teveel tijd aan het opzetten van de kaartverkoop te verspillen. Je wilt graag vermijden om een event website vanaf niks op te moeten bouwen, zelf de kaartverkoop administratie bij te moeten houden, mogelijkheden voor online betalingen te zoeken enzovoorts

Billetto is je one-stop shop voor het creëren en promoten van events, het verkopen van online kaarten en het bijhouden van de gastenlijst. Met Billetto kun je binnen 5 minuten kaarten voor events verkopen. Het beste van alles, het kost je helemaal niets om een event te creëren en kaarten te verkopen. Wij zorgen voor de kaartverkoop; jij bent vrij om je te focussen op het succesvol maken van je event.

Je krijgt een mooie mobiele-geoptimaliseerde event pagina die je op social media kunt delen. Je kunt ook een speciale ticket widget integreren op je website om direct vanaf je eigen website kaarten te verkopen. Gasten kunnen iDeal en verschillende soorten creditcards gebruiken om kaarten op je event pagina te kopen. Je hoeft geen online marketing expert te zijn of kennis van HTML te hebben om kaarten voor je evenement te verkopen.

Het kost je slechts enkele klikken om te registreren en met het verkopen van kaarten te beginnen. Probeer het uit. Het is gratis.

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Transparante prijzen voor evenementen van elke grootte

Zie meer
pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.