Scan kaarten met je smartphone. Eenvoudig, snel en gratis.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Ticket scan-app voor je event

Verander elke smartphone of tablet in een draagbare ticketscanner. Billetto geeft je een supergemakkelijke en gratis manier om op de dag van je event aan de deur kaarten te scannen.


Je begint met het opzetten van een event pagina waar je kaarten kunt verkopen of gastregistraties kunt doen. Kaartkopers en gasten krijgen hun kaartjes per e-mail toegestuurd. Ze kunnen ervoor kiezen om ze af te drukken of om ze op hun slimme apparaten weer te geven.


Op de dag van het event kun je onze gratis app voor het scannen van kaarten op je favoriete draagbare apparaat installeren - of het nu een smartphone of tablet is - om er een volledig functionele ticketscanner van te maken. Je kunt het vervolgens gebruiken om afgedrukte kaarten of kaarten die op het scherm van een andere smartphone worden weergegeven te scannen. Zo gemakkelijk is het.


Het kost niets om een event op Billetto te maken of onze app te downloaden. Als je Billetto voor gratis events gebruikt, dan betaal je nooit iets. Als je betaalde event kaarten verkoopt, dan brengen we een klein bedrag aan boekingskosten in rekening wanneer iemand ze koopt. Je kiest zelf of je deze vergoeding aan je gasten wilt door belasten of de vergoeding in de kaartprijs op wilt nemen.


Ben je klaar om onze ticket-scan-app te pakken en van je telefoon een competente ticket-scanner te maken?

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Transparante prijzen voor evenementen van elke grootte

Zie meer
pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.