Platform voor echte sport & fitness kampioenen

Door de jaren heen zijn er meer dan 29K (and counting!) sportevenementen gehouden op Billetto. We weten wat er nodig is om grote massa's sportfanaten aan te kunnen, maar ook om een kleiner publiek te bereiken voor yoga of dans evenementen.

Workcation

We moesten de beste manier vinden om onze gasten die ons grote evenement bijwoonden te beheren. Billetto wist ons precies te helpen en te begeleiden van begin tot eind! Alles verliep soepel en het zou niet hetzelfde zijn geweest zonder hen.

Coca-Cola Denemarken
FIFA World Cup™ Trophy Tour

10% meer verkoop
De evenement pagina en aankoop stroom zijn ontworpen met gebruikerservaring in het achterhoofd, waardoor het gemakkelijk is voor ticket kopers om evenementen te vinden en tickets te kopen in enkele minuten.
Maak tijd vrij
Dankzij de snelle creatie van evenementen en de automatisering van veel beheertaken kun je meer tijd besteden aan de voorbereiding van evenementen en andere zaken.
Volledig evenementenoverzicht
We hebben het gemakkelijk gemaakt om de prestaties van je evenement op het platform te bekijken en je te abonneren op regelmatige evenement- en transactierapporten.

Topfuncties voor sport- en fitnessevenementen

Campagnes

Voeg vroegboekkortingen, verschillende aanbiedingen, verborgen tickets en meer toe aan uw evenement. Billetto's campagne functie zit vol met verschillende mogelijkheden.

Zitplaatsenkaart

Maak een plattegrond van uw stadion (of een andere locatie) en laat kaartkopers de stoelen van hun keuze selecteren.

Scannen

Met de Billetto mobiele app en een smartphone of een iPad, kunt u eenvoudig de kaartkopers scannen bij de deur van uw evenement en live zien hoeveel mensen er aanwezig zijn.

Profiel van de organisator

Organiseert u evenementen op meerdere locaties of op verschillende tijdstippen? Met Billetto organisatorenprofielen kunnen ticketkopers in één oogopslag al je publieke live en aankomende evenementen zien.

Lidmaatschappen

Met deze functie kunnen nieuwe kaartkopers en reeds trouwe publieksleden een lidmaatschap kopen en alle evenementen binnen het bereik daarvan bijwonen. De functie die ooit specifiek werd gebouwd voor de grootste voetbalclub van Denemarken zal binnenkort beschikbaar zijn voor alle sportliefhebbers die dit seizoen elke wedstrijd willen bijwonen!

Wist je dat?

3,8M gebruikers

Dat is hoeveel verschillende evenement organisatoren en ticket kopers het Billetto platform hebben gebruikt door de jaren heen.

2M+ verkochte tickets

Gemiddeld helpt Billetto organisatoren meer dan 2 miljoen evenement tickets per jaar te verkopen.

500K+ e-mail abonnees

Meer dan 500K gepersonaliseerde evenement aanbevelingen bereiken ticket kopers elke dag.

1.1 paginabezoekers

Elke maand bezoeken meer dan 1M bezoekers de Billetto event pagina's.

Billetto organisator worden

Meer dan 3.8M gebruikers hebben Billetto gekozen als hun primaire ticketing platform. Waarom wachten? Praat vandaag nog met onze ticket verkoop experts!
Bezoek Billetto DK Bezoek Billetto SE Bezoek Billetto UK Bezoek Billetto NO Bezoek Billetto EU Bezoek Billetto FR Bezoek Billetto ES Bezoek Billetto NL Bezoek Billetto IT Bezoek Billetto IE Bezoek Billetto FI Bezoek Billetto AT Bezoek Billetto BE Bezoek Billetto PT
App Store Google Play