Organiseer jij een poolparty deze zomer?

Waarom Billetto?

GRATIS TE GEBRUIKEN

Billetto kan door elke organisator gratis gebruikt worden. Alleen ticketkopers betalen een kleine vergoeding wanneer ze een ticket kopen.

MAKKELIJK OP TE ZETTEN

Geen programmeerkennis nodig. Met Billetto's gebruiksvriendelijke interface kun je in enkele minuten evenementen maken, delen en beheren.

KLAAR OM TE DELEN

Klaar voor het delen op social media. Deel al jouw evenementen op je social media profielen, blogs en website.

Servicekosten ticketkopers


Met Billetto verkoop je gemakkelijk tickets voor jouw evenement, en dat is voor jou als organisator helemaal gratis. Wij verdienen ons brood met een kleine commissie die jouw gasten bovenop de evenement prijs betalen. Bekijk onze huidige tarieven en vergeet niet dat jij als organisator bepaalt of deze commissie wel of niet bij de ticketprijs is inbegrepen. Gebruik de onderstaande schuifbalk om uit te vinden hoeveel servicekosten worden toegevoegd aan jou tickets.
Kenmerken

ALLE EVENEMENTEN OP EEN PLEK

Gebruik de Billetto widget om alle evenementen die je organiseert op een plek te tonen, je kunt zelfs evenementen tonen die iemand anders organiseert namens jou.

BEHEER VAN LOCATIERUIMTE

Kunnen er maar een bepaald aantal mensen deelnemen? Geef dan een limiet op voor het aantal aanmeldingen of tickets dat verkocht kan worden zodat je evenementen niet overboekt worden.

EXTRA DEELNEMER INFORMATIE /p>

Voeg extra velden toe om meer informatie over je deelnemers te verzamelen voorafgaand aan het evenement.

TICKETVERKOOP VOOR JOUW EVENEMENT

Voeg tickets toe aan je Billetto evenement pagina en laat je gasten voorafgaand aan het evenement tickets kopen. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden.

GEOPTIMALISEERDE MOBIELE EVENEMENT PAGINA

Je evenement zal er fantastisch uit zien op elk device. En het is gemakkelijk voor de deelnemers om tickets te kopen, zowel via PC als via smartphone.

EVENEMENT ONTDEKKING COMMUNITY

Word lid van de Billetto community bestaande uit organisatoren en evenement bezoekers. Deel je evenement of bekijk evenementen georganiseerd door anderen.

GRATIS ASSISTERENDE MOBIELE APP

Scan evenement tickets, registreer deelnemers en bekijk grafieken over je evenement met de gratis Billetto app.

GEMAKKELIJKE DATA EXPORT

Exporteer de gastenlijst en evenement data in CSV-bestand en diverse andere bestandsformaten wanneer je maar wilt.

Gebruik Billetto voor het organiseren van jouw poolparty.