Online evenement reserveringssysteem. Voor al jouw evenementen.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Evenement registratie en reserveringssysteem

Als je op zoek bent naar een site voor het bijhouden van reserveringen voor jouw evenement en registratie van gasten op een gastenlijst, dan ben je hier aan het juiste adres. Billetto laat je in enkele minuten een evenement creëren en beheren. Wij bieden je een compleet systeem om online reserveringen voor je evenement zo makkelijk mogelijk te maken.


Wil je een overboekte evenementlocatie voorkomen? Beslis precies hoeveel gasten een plek kunnen reserveren voor je evenement. Laat deelnemers zich voorafgaand aan het evenement registreren, een ticket downloaden om te laten zien aan de deur, of genereer fysieke tickets die opgehaald kunnen worden bij een box office. Wil je zelf reserveringen uitdelen? Je kunt tickets die klaar zijn om te printen in PDF-bestand naar je email laten versturen. De keuze is aan jou.


Wij helpen je bij het bijhouden van je evenement reserveringen. Bekijk hoeveel mensen zich hebben aangemeld of hoeveel tickets er van een specifieke ticketsoort zijn verkocht. Je kunt zelfs onze gratis app downloaden om de tickets van je gasten aan de deur te scannen.


Het beste gedeelte? Jij kunt ons online evenement reserveringssysteem helemaal gratis gebruiken. Alleen je gasten betalen een klein bedrag aan servicekosten bovenop de ticketprijs. Wanneer je tickets gratis zijn, zullen we natuurlijk geen servicekosten in rekening brengen. Dat zou brutaal zijn, zou het niet?

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Transparante prijzen voor evenementen van elke grootte

Zie meer
pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.