hero-image
hero-image

Ga over op mobiel

Print nooit meer een ticket. Ontdek en deel events van vrienden en de wereld om je heen.

app-store google-play

Nieuwe functie

Event Match

Nooit meer een evenement missen! Krijg aanbevelingen voor evenementen op maat in de app. Veeg gewoon naar links in tegenstelling tot een evenement en veeg naar rechts om het evenement leuk te vinden en te bewaren voor later. Hoe meer je veegt, hoe beter de aanbevelingen zijn.

Waarom voor Billetto kiezen?

Een eenvoudige app voor je eventtickets & management

family
Een eenvoudige app voor je eventtickets & management

Blijf up-to-date met het laatste lokale eventnieuws. Wanneer je niet persoonlijk aanwezig bent, is de app je secretaresse, door je de meest recente aankondigingen te laten zien en te vertellen waar je vrienden naartoe gaan.

communication
Versterk je live ervaring

Billetto is op zijn best tijdens events. Naast het bijhouden van je tickets en het soepel door de deur helpen, zorgt de app ervoor dat je het meeste uit je event haalt.

management
Beheer je events onderweg

Schakel over naar de Event Manager wanneer je jouw eigen event op Billetto maakt. Gebruik de app om tickets aan de deur te verkopen, de gasten in te scannen en je kaartverkoop bij alle ingangen van de locatie bij te houden.

Voor organisatoren van events

Scan tickets voor je event

Gebruik de app om mensen naar je event te scannen. Het is de eenvoudigste eventmanagementtool die er is. Synchroniseer meerdere telefoons om tickets vanaf meerdere locaties te scannen. De Billetto app houdt je ticketverkoop bij, live eventsstatistieken en helpt je de gasten sneller wachtrijen te voorkomen.

Gegevens koper

Ontdek nieuwe ervaringen

Gebruik de app om nieuwe ervaringen in je stad te ontdekken, boek tickets onderweg en toon je ticket aan de deur.

mobile

Gebruik de app om nieuwe ervaringen om je heen te vinden. Gebruik de filter om te zoeken op categorie, tijd, locatie of een specifieke organisator van het event.

Weet je niet zeker of je klaar bent om een ticket voor een event te kopen? Bewaar het voor later in de app. Volg je favoriete orgels van events om op de hoogte te blijven van nieuwe events.

Koop de kaartjes rechtstreeks in de app. Bewaar je kaartgegevens voor eenmalige betaling in de toekomst - het is nog nooit zo eenvoudig geweest om kaartjes te kopen bij Billetto.

Red de bomen en houd je kaartje in je zak. Wanneer je een kaartje koopt of op je computer, wordt het automatisch opgeslagen in je ticketprofiel - alles klaar om te worden gecontroleerd tijdens het event.

dashboard-image

Voor organisatoren van events

Live updates op alle apparaten

Wanneer je event live is, kun je de statistieken volgen op alle apparaten die zijn verbonden met je organisatorprofiel: mensen die zijn gescand in / uit de zaal en online / deurverkoop.

Creëer nu je event