hero-image

Leiderschap

Billetto is een technologiebedrijf opgericht door de voormalige event-organisatoren en ingenieurs met een eenvoudige missie om meer mensen uit te laten gaan. In het hart van elke Billetto event zijn onze event organisatoren die altijd in behoefte aan de nieuwste software-oplossing om meer bezoekers te trekken.

Bij Billetto innoveren we snel omdat onze bedrijfsbeslissingen zijn gebaseerd op het perspectief van de verschillende organisatoren die ons platform gebruiken. Leiderschap voor ons is de combinatie van het leveren van de juiste mix van door onze organisatoren gevraagde functies en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen nog niet gebruikt door de organisatoren.

hero-6-screen

Raad van bestuur

translation missing: nl. lp.leadership.joe_cohen.name
Ondernemer | Angel Investor | Bestuurslid | adviseur

Joe Cohen - Voorzitter

Joe is een succesvolle leider die bedrijven in entertainment en vrije tijd heeft laten groeien. Joe brengt een diepe en unieke set van vaardigheden en inzichten in leiderschap, strategie, merk en operaties. Hij heeft succesvol bedrijven in de VS en Europa geleid, door het bouwen van teams die focussen op goeie executie met een winnaarsmentaliteit.

LinkedIn
translation missing: nl. lp.leadership.jacob_bratting_pedersen.name
Partner bij VF Venture / Vækstfonden

Jacob Bratting Pedersen

Verantwoordelijk voor nieuwe investeringen en business development binnen de ICT-portfolio. Voormalig Partner van de venture Northcap. Operationele ervaring uit verschillende technologie startups, meest recentelijk als COO voor de ICT-beveiligingsbedrijf Secunia. Ruime ervaring met het opbouwen van internationale sales organisaties en internationalisering van ICT-bedrijven. Werkervaring van b.v. Verenigde Staten en Israël. Afgestudeerd Msc in Business Administration en Commercial Law met aanvullende cursussen van INSEAD, Harvard en MIT.

LinkedIn
translation missing: nl. lp.leadership.per_mikael_jensen.name
CEO Group bij Altinget.dk | Mandag Morgen | Altinget.se

Per Mikael Jensen

Tot het einde van 2013 was Per Mikael Jensen het hoofd van Metro International - een wereldwijde gratis krantengroep. Eigendom van de beleggingsmaatschappij Kinneviks, die ook eigenaar is MTG (Viasat, TV3, TV1000). Vanaf 1 mei 2006 tot 1 augustus 2007 Per Mikael Jensen was CEO van TV 2 / Danmark A / S. Van 1 juli 2017 is hij President en CEO van de media huis Altinget.dk, Altinget.se en maandagochtend.

LinkedIn
translation missing: nl. lp.leadership.peer_bentzen.name
EVP Business Development bij Deutsche Post DHL Group

Peer Bentzen

Peer Bentzen bouwt bedrijven en diensten voor leidende zakelijke bedrijven zoals AOL, Microsoft, DPDHL in Europa, de VS en Azië. Hij brengt een extensieve mix van ervaring en leiderschap in het bedrijf. Zowel in de ontwikkelen, in sales, in marketing, in productontwikkeling en partner ecosystemen voor verschillende platformen samen met leidende partners (bijv. Facebook, LinkedIn, Twitter, Microsoft, YouTube, Salesforce etc.) Peer heeft meer dan 18 jaar als een actieve adviseur en mentor voor verschillende startups in het startup ecosysteem in Amerika, Europa en Azië.

LinkedIn

Bestuur

translation missing: nl. lp.leadership.patrick_borre.name
Directeur

Patrick Borre

Voordat hij bij Billetto begon als CEO, richtte Patrick Borre meerdere succesvolle software e-commerce marktplaatsen op zoals Downtown, Takeoffer en - DK grootste blog-netwerk - Bloggers Delight. Patrick geeft leiding aan de buitenlandse expansie Billetto met een belangrijke focus op productinnovatie, partnerschap kansen en fondsenwerving.

LinkedIn
translation missing: nl. lp.leadership.martin_sorensen.name
COO

Martin Sørensen

Billetto is een echt data-gedreven bedrijf waar data door het hele bedrijf optimaal wordt benut en waar constant getest en geoptimaliseerd word. Martin Sørensen gebruikt zijn achtergrond als natuurkundige, engineer en management consultant om de output en vizualisatie van Billetto's data te verbeteren en om organisatoren in staat te stellen om betere inzichten te krijgen. Martin heeft algemene verantwoordelijkheid administratieve functies, waaronder financiën, HR, legal, data, rapportages en analyses.

LinkedIn

Investeerders

translation missing: nl. lp.leadership.vf_venture.title

VF Venture

VF Venture maakt aandelenbeleggingen in Deense bedrijven met een track record. Met speciale aandacht voor kerncompetentie gebieden in de IT, MedTech en industriële technologie. De investeringen variëren van EUR 1-3.000.000 en de huidige portfolio bevat 35 ondernemingen.

translation missing: nl. lp.leadership.vf_venture.title
translation missing: nl. lp.leadership.concentric.title

Concentric

Focussend op de Europese technologie, investeert Concentric tussen de € 0,5 - 5 miljoen meer dan het leven van een vroeg stadium groeibedrijf. Als managers ze aanzienlijk worden geïnvesteerd in de samenwerking en worden daarom gestimuleerd proactief, vindingrijk en hands-on te zijn.

translation missing: nl. lp.leadership.concentric.title
translation missing: nl. lp.leadership.d68.title

D68

D68 partner Thomas: een ondernemer en 3 x wereldkampioen windsurfer gespecialiseerd in het bouwen ontwrichtende B2B technologiebedrijven. Na een succesvolle windsurfcarrière richtte Thomas zijn eerste start DtecNet het creëren van een wereldwijde marktleider in real-time media intelligence en anti-piraterij. Het hoofdkantoor is gevestigd in Los Angeles het bedrijf groeide uit tot meer dan 100 werknemers met een cliëntlijst die de grootste mediabedrijven in de wereld omvat, voordat het door MarkMonitor in 2010 werd verworven in het kader van het MarkMonitor managementteam Thomas' afgesloten MM te ThomsonReuters voor $ 400 en vervolgens liep TR digitale media divisie voor 2 jaar voordat hij GAN Integriteit als een mede-oprichter en voorzitter.

translation missing: nl. lp.leadership.d68.title
pattern

Probeer Billetto vandaag nog en creëer je eerste event

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben BIlletto al gekozen als go-to-platform voor het vinden van tickets en het creëren van events.

Begin