Maak van uw evenement in een hobby...

...of andersom. Door de jaren heen was Billetto een platform voor meer dan 5K hobby evenementen - van breien tot pottenbakken, van boekenclubs tot Sci-Fi conventies - we hebben het allemaal gezien.

Workcation

Ik ben een erg kieskeurig persoon wat betreft alles wat met het evenement te maken heeft, dus daarom heb ik voor Billetto gekozen. Alles werkt! Zo hoort het.

Jesper Isberg
Sci Fi World

10% meer verkoop
De evenementpagina en aankoopflow zijn ontworpen met de gebruikerservaring in gedachten, waardoor het voor kaartkopers gemakkelijk is om evenementen te vinden en binnen enkele minuten tickets te kopen.
Maak tijd vrij
Dankzij de snelle creatie van evenementen en de automatisering van veel beheertaken kun je meer tijd besteden aan de voorbereiding van evenementen en andere zaken.
Volledig evenementenoverzicht
We hebben het gemakkelijk gemaakt om de prestaties van je evenement op het platform te bekijken en je te abonneren op regelmatige evenement- en transactierapporten.

Topfuncties voor hobby-evenementen

Profiel van de organisator

Het is als een winkel voor je evenement, waar je je merk, sociale kanalen en al je toekomstige evenementen kunt presenteren.

Wachtlijst

Activeer de wachtlijst voor je evenement en laat mensen een melding krijgen als er meer tickets beschikbaar komen.

Promotietools

Deel je evenement op sociale media om verkeer naar je evenement te leiden, of installeer de Billetto widget om direct vanaf je website verkopen te genereren.

Campagnes

Vroege vogel en verborgen tickets, groepskortingen en nog veel meer kunnen worden opgezet voor uw Billetto evenement.

Billetto Advertising

Met onze native advertising oplossing kunt u uw verkoop met gemiddeld 21,5% stimuleren met weinig tot geen configuratie van uw kant. Het is een risicovrije advertentie oplossing voor uw evenement omdat u altijd de instellingen kunt veranderen of de functie helemaal kunt uitschakelen, en u krijgt alleen kosten in rekening gebracht zodra de verkoop is gemaakt (dat klopt - niet meer betalen voor klikken).

Wist u dat?

3,8M gebruikers

Dat is hoeveel verschillende evenement organisatoren en ticket kopers het Billetto platform hebben gebruikt door de jaren heen.

2M+ verkochte tickets

Gemiddeld helpt Billetto organisatoren meer dan 2 miljoen evenement tickets per jaar te verkopen.

500K+ e-mail abonnees

Meer dan 500K gepersonaliseerde evenement aanbevelingen bereiken ticket kopers elke dag.

1.1 paginabezoekers

Elke maand bezoeken meer dan 1M bezoekers de Billetto event pagina's.

Billetto organisator worden

Meer dan 3.8M gebruikers hebben Billetto gekozen als hun primaire ticketing platform. Waarom wachten? Praat vandaag nog met onze ticket verkoop experts!
Bezoek Billetto DK Bezoek Billetto SE Bezoek Billetto UK Bezoek Billetto NO Bezoek Billetto EU Bezoek Billetto FR Bezoek Billetto ES Bezoek Billetto NL Bezoek Billetto IT Bezoek Billetto IE Bezoek Billetto FI Bezoek Billetto AT Bezoek Billetto BE Bezoek Billetto PT
App Store Google Play