Verkoop kaarten voor elk event. Eenvoudig, snel en gratis.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Evenement ticketingsysteem voor alle events

Een event aan het organiseren? Heb je een ticketsysteem voor events nodig om je te helpen kaarten te verkopen of registraties bij te houden? Probeer Billetto. Wij maken ticketing van je event gemakkelijk, gratis en zelfs leuk.

Ticketing voor je event is eenvoudig - er is geen codering bij betrokken. Gewoon aanwijzen, klikken en typen. Ooit een Facebook-event gemaakt? Het is net zo eenvoudig als dat.

Je kunt je eerste event binnen 5 minuten laten draaien. Het is waar. Klik op "Nu mijn evenement maken" en start de timer.

Het beste gedeelte? Ticketing van je event met Billetto is volledig gratis. Het kost niets om te registreren en events te maken. Er zijn geen maandelijkse of terugkerende abonnementen van welke aard dan ook. Je kunt zelfs de boekingskosten van het kaartje aan je kopers door belasten om de volledige prijs van het kaartje in je eigen zak te steken.

Probeer het een keer. Klik op de onderstaande knop, neem een kopje koffie en je eerste event is binnen enkele minuten live.

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Transparante prijzen voor evenementen van elke grootte

Zie meer
pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.