Verkoop kaarten voor events en verzamel betalingen. Eenvoudig, snel en gratis.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Betalingssysteem voor events voor organisatoren

Billetto is voor elke organisator van events die een supereenvoudige manier nodig heeft om kaarten te verkopen en betalingen te verwerken. Ons betalingssysteem voor events zorgt voor de verwerking van de creditcards en vergemakkelijkt de kaartverkoop, zodat je je in plaats daarvan kunt concentreren op het succesvol maken van je event.

Het duurt maximaal 10 minuten om je te registreren en je evenement op Billetto te maken. Op dat moment ben je klaar om kaarten te verkopen en alle belangrijke creditcards te accepteren. Yep, zo gemakkelijk is het.

We maken het ook gemakkelijk om een ticket widget op elke website of blog te integreren. Op deze manier kun je kaarten verkopen en betalingen rechtstreeks op je eigen site verwerken - geen andere tools of software nodig.

Je kunt meer doen dan alleen tickets verkopen. Bied gratis kaarten aan, volg registraties, accepteer donaties, verkoop vouchers en merchandise, allemaal met één klik op de knop. We maken het gemakkelijk om je kaartverkoop en aanmeldingen te volgen.

Wat rekenen wij hiervoor? Helemaal niks. Je betaalt om te beginnen niets uit je eigen zak. Ook geen maandelijkse abonnementen. We voegen een klein bedrag aan boekingskosten aan de prijs van je kaartje toe, die je door kunt geven aan de kaartkopers als je dat wilt. (Er worden natuurlijk geen kosten aan gratis kaarten toegevoegd .) Probeer het eens, het is gratis!

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Transparante prijzen voor evenementen van elke grootte

Zie meer
pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.