Presenteer jouw evenement online. Gemakkelijk, snel, en gratis.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Online vermelding van jouw evenementen

Wil je jouw evenement online presenteren? Wij kunnen helpen. Billetto is een evenement hosting website die je gratis online jouw evenement laat presenteren en tickets laat verkopen. Presenteer jouw evenement aan onze actieve community van meer dan 500.000 ticketkopers per jaar.


Het is heel makkelijk om van start te gaan: Je creëert een evenement, voegt de ticketsoorten toe (gratis of betaald) die je wilt aanbieden voor jouw evenement en je selecteert de categorie waar je evenement onder valt. Dat is het! Jouw evenement is nu live en klaar om ontdekt te worden door potentiële gasten en ticketkopers.


Het hoeft hier niet te stoppen. Jouw evenementpagina is zo gemaakt dat deze er geweldig uit ziet op elk device – mobiel, tablet en computer – en is gemaakt voor het delen op social media. Post gewoonweg de link van jouw evenementpagina op Facebook, Twitter of een ander social media kanaal om zo meer mensen te bereiken en meer tickets te verkopen.


Je kunt altijd je evenement in de gaten houden. Het aantal verkochten tickets bekijken, de evenementpagina koppelen aan Google Analytics en Facebook Pixel om gedetailleerdere inzichten te krijgen.


Het is 100% gratis om jouw evenement te presenteren en tickets te verkopen. Ticketkopers betalen een klein bedrag aan servicekosten bovenop de ticketprijs van betaalde tickets. Gratis evenementen zijn altijd helemaal gratis en daar zitten dus geen servicekosten aan verbonden. Binnen 5 minuten heb je een pagina klaar om jouw evenement te presenteren, zo gemakkelijk is het. Nieuwsgierig?

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Transparante prijzen voor evenementen van elke grootte

Zie meer
pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.