http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1" width="600" height="200">
hero-image

Maak eventtickets.
Verkoop online of print.


hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Verkoopgrafiek tickets

Online ticket generator voor jouw events

Wil je een ticket voor je event maken? Wil je verschillende soorten tickets maken? Probeer Billetto. Je kunt elk type ticket toevoegen dat je wilt en vervolgens de tickets online verkopen of kaartjes kopen om af te drukken.

Met ons ticketplatform kun je verschillende eventtickets voor je gasten maken: gratis tickets, betaalde tickets, vouchers en meer maken. Promoot je eventpagina om tickets online te verkopen of om tickets te genereren voor afdrukken. Het is je keuze.

Zodra je event is opgezet, duurt het genereren van tickets slechts een paar klikken. Geef de hoeveelheid en het type afdrukbare tickets op dat je nodig heeft en geef aan ons via welk e-mailbericht ze moeten worden verzonden. Binnen enkele minuten ontvang je een printbaar PDF-ticket in je inbox. Deze afdrukbare tickets worden geleverd met een unieke ID, streepjescode en QR-code, zodat je eenvoudig tickets kunt scannen en je gasten kunt identificeren.

Billetto is een geweldig alternatief voor het ontwerpen van je eigen tickets. Wij zorgen voor het aanmaken van het ticket, zodat je je kunt concentreren op het succes van je event.

Verkoop je tickets

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image

Transparante prijzen voor evenementen van elke grootte

Zie meer
pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.