3 stappen naar een super Billetto profiel

Raak niet verloren in de grijze massa. Voeg wat karakter toe aan je Billetto profiel en gebruik je profiel om alle evenementen te delen die je organiseert. Als je regelmatig evenementen organiseert, dan zorgt het delen van je Billetto profiel met de bezoekers voor een effectievere cross-promotie van je evenementen.
Naam

Standaard wordt je e-mailadres weergegeven als je profielnaam. Je kunt dit aanpassen naar de naam van je locatie, feest of je eigen naam. Zo kan er gezocht worden naar je naam en kunnen mensen alle evenementen vinden die bij je profiel horen.

Foto

Als je een logo hebt, is dit de plaats om hem te uploaden! Zo kunnen de bezoekers van je evenementen je herkennen. Heb je geen logo? Upload dan een profielfoto, of een foto gerelateerd aan je evenement.

Coverfoto

Gebruik de coverfoto om de mood van je evenementen weer te geven. Heb je geen goede foto? Wij hebben een lijst voor je samengesteld met de beste websites voor gratis stockfoto's, die er super uit zien.

Leer van de pro's


Een volledig ingevuld Billetto profiel geeft je profiel en merk een nog professionelere en geloofwaardigere uitstraling en helpt je bij het cross-promoten van andere evenementen op je profiel. Neem eens een kijkje bij de onderstaande voorbeelden of laat je inspireren door de profielen van onze vrienden: At Birthdays, Monograph en Yung Club x Selfridges.Heb je nog geen Billetto profiel? Start hieronder.


Creëer een evenement met Billetto