Transformeer jouw evenement met

Billetto Event Insights

Ontmoet jouw perfecte evenement gast

De sleutel tot het aantrekken van meer mensen die je evenementen bijwonen is niet het bereiken van MEER mensen - het succes zit in het bereiken van de JUISTE mensen. Weet jij niet hoe jouw doorsnee gast eruit ziet? Billetto is hier om je te helpen. Met ons toegewijd team van data onderzoekers, kunnen wij jou helpen erachter te komen wat de eigenschappen van jouw doorsnee gast zijn. Hoe helpt dit je? Pas je evenement promotie aan en stem deze af op de relevante markt, promoot op deze manier je evenement beter en werf toegewijde gasten die terug zullen blijven komen voor meer.


Proef de kracht van Billetto's gepersonaliseerde evenement media


Met meer dan 14K social media volgers, 140K nieuwsbriefabonnees en 300K maandelijkse gebruikers in Engeland alleen al, produceert Billetto Event Media krachtige, zorgvuldig samengestelde evenement ontdekking content op wekelijkse basis en op aanvraag. We promoten evenementen via onze nieuwsbrief, social media berichten en in-app suggesties voor publiek dat voortdurend op zoek is naar nieuwe ervaringen.

Jouw Evenement & Billetto

ZET JOUW EVENEMENT(EN) OP

Creëer op de gebruikelijke manier een of meerdere evenementen op Billettto en start met het verkopen van tickets.

VERKOOP 100 TICKETS

Zodra je meer dan 100 tickets hebt verkocht, dan kunnen de Billetto Data onderzoekers het profiel van jouw perfecte evenement gast bepalen.

KRIJG GRATIS 1000 VERTONINGEN

Zodra dat gedaan is, krijg je 1000 gratis vertoningen op Billetto Media, die verstuurd worden naar profielen die het best passen bij jouw vastgestelde gast profiel.

Verkoop meer door slimmere verkoop

Het verkopen van je tickets op zoveel mogelijk platformen is als een slag in de lucht. Leer de cijfers te interpreteren met Billetto Insights en ontdek welke kanalen het meeste verkoop genereren naar je ticketpagina, wie je tickets kopen en waar en wanneer je moet concentreren op promotie.

CASE STUDIE: Chelsea Byrne Fitness


Chelsea Burn is een personal fitness trainster in Hackney wie besloot haar gebruikelijke power fitness lessen naar buiten te verplaatsen omdat het aantal deelnemers in de zomer daalden. Deze stap hielp haar een beetje. Flyers bij de club en een aantal lokale winkels, plus een aantal door haar vrienden gedeelde berichten op Facebook, brachten zo nu en dan een aantal nieuwe gezichten naar de les.


Billetto hielp Chelsea te ontdekken wie haar gemiddelde terugkomende deelnemer werkelijk was: een 27-jarige vrouw, met fulltime baan, geïnteresseerd in lokale evenementen in local Hackney en gezond dineren. Chelsea is zich op de promotie gaan focussen met deze persoon in gedachten, en met extra op maat gemaakte promotie hulp van Billetto, is het gemiddelde aantal van deelname aan haar evenementen verdubbeld, lessen raakten volgeboekt en ze begon extra lessen toe te voegen in nieuwe locaties in de buurt om haar deelnemers tegemoet te komen.