5 Tips voor een perfecte evenementpagina voor jouw kerst party

Plan jij een kerstfeest? Wil je daarvoor tickets verkopen? Een ding dat invloed kan hebben op de ticketverkoop van je kerst party, is de evenement pagina. Leer meer over hoe je met een aansprekende pagina voor je kert party evenement je ticketverkoop kan beïnvloeden.


1. Begin met een afbeelding


Een geweldige afbeelding maakt een geweldige pagina. Kies een hoge resolutie afbeelding met zo min mogelijk tekst - laat de tekst voor in de evenement omschrijving. Heb je geen foto bij de hand? Inspiratie nodig? Bekijk deze 11 geweldige evenement afbeeldingen van Billetto organisatoren en vind jouw afbeelding op een van de 7 geweldige sites voor gratis stock foto's.


2. Voeg tickets toe


Voeg tickets toe aan je evenement pagina, zelfs als je evenement gratis is. Denk aan verschillende opties voor elk ticket: wat ontvangt de deelnemer voor het ticket, wat is de naam en tot wanneer is het ticket te koop. Een goed truc voor het boosten van de ticketverkoop voor je kerst evenement, is het aanbieden van "Early Bird", "Early Bird VIP" en andere tijdelijke tickets die maar voor een korte tijd beschikbaar zijn. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert wanneer de verkoop van Early Bird tickets start en eindigt.


3. Werk aan je omschrijving


Je hebt interesse gewekt met de afbeelding en de titel, nu is het de tijd om je deelnemers te laten weten wat ze krijgen voor hun geld. Gebruik de omschrijving om zoveel mogelijk details over het evenement te geven: de muziek line-up, agenda van activiteiten, diner menu etc. Als je foto's hebt van een soortgelijk evenement - voeg ze dan toe aan de omschrijving. Weet je even niets om te schrijven? Check deze 11 Killer evenement pagina’s met geweldige evenement omschrijving voor inspiratie.


4. Verzamel extra details over je gasten


Kerst is een speciale tijd van het jaar en je wilt je gasten natuurlijk niet teleurstellen. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk details van ze verzameld die van belang zouden kunnen zijn tijdens je evenement. Organiseer je een diner? Voeg een extra formulier toe en vraag je deelnemers naar hun voedselvoorkeuren; of vraag naar de kledingmaat van de deelnemers als je een sport evenement organiseert en gratis T-shirts uitdeelt. Denk aan alles wat het evenement zo persoonlijk mogelijk kan maken.


5. Vergeet de extra's niet


Verkoopkansen. Voeg waarde toe aan je evenement door je gasten extra's aan te bieden die ze tijdens het evenement kunnen ophalen: bijvoorbeeld kerstcadeautjes voor de kinderen, extra merchandise voor je evenement of drankbonnen. Dit geeft een extra stroom van inkomsten en zo kun je ook beter inschatten hoeveel merchandise en extra’s je nodig hebt voor je evenement.

Geïnspireerd voor kerstmis? Start nu met het creëren van je evenement op Billetto.

Ga ervoor!

Creëer een mooie evenement pagina met Billetto en voeg tickets (gratis of betaald) toe aan je evenement

Promoot & deel

Deel je evenement op je social media kanalen of gebruik de Billetto widget voor het verkopen van tickets op je eigen website

Houd de cijfers in de gaten

Verkrijg de statistieken van je dagelijkse verkoop en leer waar je sales vandaan komen met Billetto Insights

Sluit je aan bij de Community

Voeg je evenement toe aan een van de Billetto categorieën om je evenement ontdekt te laten worden door de bestaande Billetto Community

Vermijd wachtrijen

Laat je gasten niet een lange tijd buiten wachten - gebruik de Billetto app om zonde moeite je gasten in te checken op de dag

Omarm de gastenlijst

Exporteer jouw Billetto evenement gastenlijst voor het gebruik van toekomstige promoties en aankondigingen van nieuwe evenementen

Ga ervoor!