Organiseer jouw eigen Thanksgiving feest of een gezellig herfstdiner

Plan jij een gezellig herfstdiner, geïnspireerd op thanksgiving? Met Billetto kun je jouw evenement gemakkelijke online creëren en binnen enkele minuten online tickets verkopen. Daarnaast kun je informatie over je deelnemers verzamelen, je kunt bijvoorbeeld vragen naar wat je gasten graag zouden willen drinken bij het diner of je vraagt naar speciale diëten en voedselallergieën. Creëer een evenement met een mooie afbeelding en een goede omschrijving en de verkoop van tickets kan beginnen!

Ga ervoor!

Waarom Billetto?

GRATIS TE GEBRUIKEN

Billetto functies zijn gratis te gebruiken voor alle organisatoren. Alleen ticketkopers betalen een klein bedrag aan servicekosten bovenop de ticketprijs.

MAKKELIJK OP TE ZETTEN

Geen programmeerkennis nodig. Met Billetto's gebruiksvriendelijke interface kun je in enkele minuten evenementen maken, delen en beheren.

KLAAR OM TE DELEN

Klaar voor het delen op social media. Deel al jouw evenementen op je social media profielen, blogs en website.

Servicekosten ticketkopers

Met Billetto verkoop je gemakkelijk tickets voor jouw evenement, en dat is voor jou als organisator helemaal gratis. Wij verdienen ons brood met een kleine commissie die jouw gasten bovenop de evenement prijs betalen. Bekijk onze huidige tarieven en vergeet niet dat jij als organisator bepaalt of deze commissie wel of niet bij de ticketprijs is inbegrepen. Gebruik de onderstaande schuifbalk om uit te vinden hoeveel servicekosten worden toegevoegd aan jou tickets.

Kenmerken

ALLE EVENEMENTEN OP EEN PLEK

Gebruik de Billetto widget om alle evenementen die je organiseert op een plek te tonen, je kunt zelfs evenementen tonen die iemand anders organiseert namens jou.

BEHEER VAN LOCATIERUIMTE

Kunnen er maar een bepaald aantal mensen deelnemen? Geef dan een limiet op voor het aantal aanmeldingen of tickets dat verkocht kan worden zodat je evenementen niet overboekt worden.

EXTRA DEELNEMER INFORMATIE

Voeg extra velden toe om meer informatie over je deelnemers te verzamelen voorafgaand aan het evenement.

TICKETVERKOOP VOOR JOUW EVENEMENT

Voeg tickets toe aan je Billetto evenement pagina en laat je gasten voorafgaand aan het evenement tickets kopen. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden.

GEOPTIMALISEERDE MOBIELE EVENEMENT PAGINA

Je evenement zal er fantastisch uit zien op elk device. En het is gemakkelijk voor de deelnemers om tickets te kopen, zowel via PC als via smartphone.

EVENEMENT ONTDEKKING COMMUNITY

Word lid van de Billetto community bestaande uit organisatoren en evenement bezoekers. Deel je evenement of bekijk evenementen georganiseerd door anderen.

GRATIS ASSISTERENDE MOBIELE APP

Scan evenement tickets, registreer deelnemers en bekijk grafieken over je evenement met de gratis Billetto app.

GEMAKKELIJKE DATA EXPORT

Exporteer de gastenlijst en evenement data in CSV-bestand en diverse andere bestandsformaten wanneer je maar wilt.

Wat organisatoren zeggen

Ideaal voor kleine organisaties

Het organiseren van een sport evenement voor een kleine sportclub was erg gemakkelijk en alles verliep uitstekend, het was makkelijk om de ticketverkoop op te zetten en te starten met het verkopen van tickets. De betalingen verliepen probleemloos en we konden continue in de gaten houden hoeveel deelnemers zich geregistreerd hadden.

Jesper Eriksen

Fantastisch voor organisatoren

Het regelen van een evenement is een eitje. Het is gemakkelijk om een evenement te creëren en de mogelijkheden zijn enorm. Dus gebruik het, het zal je niet teleurstellen.

Kasper Skau

Super service

Als organisator, ben ik heel erg tevreden over de samenwerking met Billetto. Het maakt het mij een stuk gemakkelijker, door Billetto de ticketservice te laten verzorgen. Daarnaast kan ik altijd professionele en persoonlijke hulp verwachten van het Billetto support team.

Rita Christina Biza

Begin nu met het organiseren van jouw Thanksgiving party.

Ga ervoor!