Jouw Facebook evenement. Nóg beter.

Je organiseert een evenement op Facebook, fantastisch! Maar weet je ook hoeveel mensen er daadwerkelijk naar je evenement komen, of hoe ze voor de tickets gaan betalen? Er zijn een aantal dingen die je moet overwegen die verder gaan dan het Facebook evenement.

Vermijd het gedoe van betalingen aan de deur

Moeten je gasten een ticket kopen? Vermijd lange wachtrijen en het betalen met cash aan de deur door tickets voorafgaand aan je evenement te verkopen. Voeg je tickets toe op Billetto en voeg een link toe aan je Facebook evenenement, zo gemakkelijk is het. En het beste? Als organisator kost het je helemaal niets. Je gasten betalen een kleine vergoeding wanneer ze een ticket kopen.

Weet precies hoeveel gasten er komen naar je evenement

Het is waarschijnlijker dat je gasten echt komen opdagen wanneer ze een ticket hebben gekocht of zich moeten aanmelden om deel te nemen. Nog waarschijnlijker komen ze wanneer je een exclusief evenement creëerde met een gelimiteerd aantal tickets. Het is waarschijnlijker dat je gasten echt komen opdagen wanneer ze een ticket hebben gekocht of zich moeten aanmelden om deel te nemen. Nog waarschijnlijker komen ze wanneer je een exclusief evenement creëerde met een gelimiteerd aantal tickets.

Start en verkoop direct tickets

Beheer de entree van je evenement met je smartphone

Niemand houd van lang wachten. Vermijd dat je gasten humeurig worden omdat ze lang moeten wachten bij de entree, scan de tickets direct vanaf hun smartphones. Batterij bijna leeg? Ticket vergeten? Geen probleem, als gasten een ticket hebben gekocht via Billetto staat de benodigde informatie op de interactieve gastenlijst die je gemakkelijk kan openen via je eigen smarphone of tablet.

Laat nog meer mensen je evenement ontdekken

Bereik mensen buiten je Facebook pagina. Billetto is meer dan alleen een ticket service. Het is een evenement community waarop mensen evenementen kunnen ontdekken. De community helpt jouw als organisator ook om de juiste mensen te vinden voor je evenement. Wanneer je een openbaar evenement organiseert kunnen bestaande Billetto gebruikers je evenement online of via de Billetto Event app vinden wanneer ze op zoek zijn naar een soortgelijk evenement.

Creëer nu je evenement op Billetto

We zijn er om je te helpen, zelfs tijdens het evenement

We zullen het niet ontkennen: er zijn een heleboel online evenement planning & ticketverkoop services te vinden op het web. Maar Billetto is anders. Naast dat je gratis kan inschrijven voor onze service en gebruik kan maken van onze community, zijn we ook goed thuis in alles wat te maken heeft met evenement organisatie en we kunnen je helpen met het volgende:

- Zorgen voor personeel om tickets te scannen op je evenement
- Helpen bij het zoeken van sponsoren voor je evenement
- Promoten van je evenement door middel van de Billetto website, nieuwsbrief, social media en blog
- Marketing advies aanbieden voor je evenement
- Helpen bij de internationale uitbreiding en uiteenzetting van je evenement
- De beste methoden op gebied van evenement logistiek delen

Begin vandaag nog met Billetto