Creëer jouw online Movember sponsor of geldinzamelingsformulier

Organiseer je een evenement of een geldinzamelingsactie voor Movember? Met Billetto zet je in enkele minuten een Movember sponsoring of geldinzamelingsactie op. Leer hoe je dat doet in de stappen hieronder.


1. Kies een naam & datum


Organiseer je een geldinzamelingsactie voor de hele maand November of is het een eenmalig evenement? Geef je geldinzamelingsactie een naam, kies de datum en plaats (wanneer het om een evenement gaat).


2. Schrijf een omschrijving


Schrijf een omschrijving voor je evenement & voeg foto's toe (van jezelf, je baard of snor, of je Movember team foto's van voor en na het groeien van de gezichtsbeharing). Weet je niet wat je moet schrijven? Laat je inspireren door 11 Killer Billetto Evenement Omschrijvingen . Tips: Op zoek naar sponsoren? Schrijf in detail wat voor soort extraatje elke sponsor krijgt voor de donatie / sponsoring of gebruik deze ruimte om je wekelijkse snorgroei inspanningen met foto's en gedachten bij te werken.


3. Voeg donatie opties & sponsorkosten toe


Je kunt "Donatie" selecteren als optie voor je sponsor/geldinzamelingsformulier. Een "Donatie" geeft je de optie om een open bedrag gedoneerd te krijgen. Als je het bedrag van je donatie vooraf wilt instellen, dan kies je voor "Ticket" en noem je het ticket "Sponsor", "Deelnemer", of wat dan ook van toepassing is bij jouw sponsoring/geldinzamelingsactie. Als je op zoek bent naar sponsors voor het doneren van een specifiek bedrag voor een bepaald voordeel, dan kun ook kiezen voor de "Ticket" optie en kies voor het aantal sponsoren dat zich aan kunnen melden om iets specifieks te sponseren. Voorbeeld: Wanneer je een Movember Fun Run organiseert, dan zoek je naar sponsors die hun logo willen plaatsen op je T-shirts, watertanks en finish banners. Creëer enkele ticketsoorten voor deze sponsor opties & beschrijf in de omschrijving de details. Vergeet niet een limiet in te stellen voor elke ticketsoort - er passen niet oneindig veel logo's op één T-shirt.


4. Upload een afbeelding, publiceer & deel


Vergeet niet een afbeelding te uploaden voor je sponsoring /geldinzamelingsactie formulier. Weet je niet wat je moet uploaden. Bekijk deze 11 Killer Evenement Afbeeldingen Die Werken of kijk naar stock foto's van de beste websites die wij gezien hebben.

Creëer jouw Movember sponsoring / geldinzamelingsactie formulier nu

Ga Ervoor!

Inspiratie Nodig?

Ideeën nodig voor je Movember geldinzamelingsevenement? Kijk hier "5 Movember evenement ideeën van Billetto organisatoren ."