Billetto evenement sponsoring

Host jij een evenement met meer dan 1000 gasten? We vinden en matchen evenementen met relevante merken, bedrijven en sponsors, om je evenement waarde te versterken en je inkomsten te verhogen.
Neem contact op voor meer informatie over sponsor mogelijkheden.

(Alle sponsorschap is afhankelijk van de uitvoering van de ticketverkoop door Billetto)


Bereik je doelgroep

Billetto is gespecialiseerd in het creëren van evenement sponsoring en het vinden van de ideale match tussen evenement en merk. We werken samen met een lange lijst van merken en bedrijven die altijd opzoek zijn naar relevante evenementen met dezelfde soort doelgroep.

Wij zorgen voor de introductie

Een professionele kennismaking met een relevant merk - als het een goede match is zal het de waarde van je evenment versterken en de inkomsten verhogen. Onze eigen sponsoring experts zullen zorgen voor het proces van introductie tot het definitieve contract.

Een simpel business model

Ons sponsorschap model is gebouwd op de ''No Cure, No Pay'' garantie. Dit betekent dat het helemaal gratis voor je is om te starten. Alle sponsoring verzorgt door Billetto zal worden verdeeld door middel van het inkomstenaandeel. Het percentage zal per case variëren.

Unieke Sponsorschap

Laat ons je introduceren aan de meest relevante merken voor jou publiek. Met de meer dan 35.000 evenementen per jaar die we hosten, zijn we er zeker van dat we een perfecte match voor je zullen vinden. Vul je contact informatie in op deze pagina wanneer je meer wilt weten over evenement sponsoring of als je vragen hebt.