11 coole evenement pagina afbeeldingen

De headerafbeelding van je evenement pagina is net zo belangrijk als je evenement poster: het moet de aandacht grijpen en het onderwerp van je evenement communiceren. In tegenstelling tot je evenement poster, moet je evenementafbeelding zo min mogelijk tekst bevatten, de titel en de omschrijving van je evenement doen het verhaal. Hier heb je 11 killer voorbeelden van perfecte evenementafbeeldingen die werken.

1. Eten: Monograph

Minimalistisch, om van te watertanden en straight to the point - alles wat je kunt verwachten van een supper club met Japans thema. Hoge resolutie foto's van het eten, werken gewoon als een traktatie voor elk food evenement.

2. Sport: Candlelit Gong Bath

Hoge resolutie foto's van de locatie werken goed voor sport evenementen: de deelnemers krijgen zo een idee van hoe intiem of sociaal het evenement gaat zijn. Bonus punten voor een foto met mensen die de sport beoefenen.

3. Muziek: Eleanor Friedberger + Chris Cohen

De meeste bands hebben coole high resolutie foto's. Gebruik deze. Als je een mooie poster hebt voor je evenement, gebruik dan de afbeelding van de poster zonder de tekst, kopieer de tekst van het evenement naar de evenement omschrijving. Band foto's doen het altijd het best.

4. Entertainment: Murder Mile Walks

Deze afbeelding werkt op vele manieren: het is sociaal, het laat zien dat mensen samen plezier hebben, het is een high resolutie foto (altijd het best!) en het laat precies zien wat het evenement inhoud. Bonus tip: wanneer je een reeks terugkerende evenementen hebt van hetzelfde onderwerp, heb je maar één geweldige evenement afbeelding nodig. Dit maakt je evenement herkenbaar.

5. Nachtleven: The Blitz Party

Crowd foto's, actie foto's & party foto's werken het best voor nightlife evenementen. Mensen willen graag een glimp zien van het feest. Huur een goede fotograaf voor je volgende feest en je zult oneindig veel geweldige hoge resolutie afbeeldingen hebben. Bonus tip: gebruik ook andere afbeeldingen van de locatie en artiesten om de experience nog duidelijker te schetsen.

6. Theater: Flamenco Blues

Geef je deelnemers een preview van wat ze kunnen verwachten van je theater beleving: een foto van de uitvoering of een artiest in compleet kostuum werkt het best.

7. Kunst: London Design Festival

Ben creatief, doe gek - het is een evenement gewijd aan kunst. Er zijn zoveel mogelijkheden voor het illustreren van je evenement, en waarschijnlijk heb je eindeloos veel geweldige high resolutie foto's. Afhankelijk van je evenement, zou tekst ook kunnen werken bij dit evenement type.

8. Outdoor: North End Road Autumn Market

Organiseer je een outdoor evenement? Kies een header die duidelijk maakt waar het evenement plaatsvindt: gebruik een afbeelding van een van je vorige evenementen, als je die een had. Of zoek naar een hoge resolutie foto van het gebied of de locatie van je evenement.

9. Conferentie: ad:tech

Tekst en afbeeldingen werken goed voor conferenties als je een herkenbare huisstijl en logo hebt. Maar, zoals altijd, zorg voor een afbeelding van hoge kwaliteit en pas het formaat aan naar de bestemming.

10. Cursussen: London Terrariums

Als er tijdens je cursus een fysiek product gecreëerd wordt, dan wil je waarschijnlijk een foto van het product laten zien, zoals bij dit voorbeeld. Gaat het over de deelname? Laat dan de deelnemers zien. Als je een bekende spreker of instructeur hebt voor je evenement – gebruik dan een foto van de spreker.

11. Goed doel: Singing for Syrians

Deze foto van het "Singing for Syrians" liefdadigheidswerk laat verwonderen, het laat de groep mensen zien die geholpen zullen worden door de liefdadigheidsactie.

Wil je meer?

5 stappen om een killer evenement pagina te creëren

Een fantastische evenement pagina kan veel doen voor je ticketverkoop. Het zorgt ervoor dat de bezoekers van je pagina, bezoekers worden van je evenement – en dat gaat helemaal vanzelf. Een slechte evenement pagina kan je juist potentiële gasten kosten, waardoor je een lagere omzet zult hebben.

9 gratis stock foto websites die wel werken

Het vinden van gratis high-resolutie stock foto's is niet zo moeilijk. Het vinden van fantastische afbeeldingen daarentegen is wel moeilijker. Maar maak je geen zorgen. Wij hebben met deze issue gedeald en wij kennen intussen alle goede rechtenvrije fotosites.

Lees het nu

11 evenement omschrijvingen die je zou moeten kopiëren

Heb je even geen woorden? Last van een schrijvers blokkade? Je hoeft geen J.K. Rowling te worden om een geweldige evenement omschrijving te schrijven. Neem gewoon een kijkje bij een aantal van de evenement omschrijvingen van huidige Billetto organisatoren en laat je inspireren.

Lees het nu

Geïnspireerd? Hou die gedachten vast en begin nu met het creëren van jouw volgende evenement!