Podcastfestival 2018 // Voor makers en fans

Sep 29 2018 18:00 - 20:00

LAB111, Arie Biemondstraat 111, 1054 PD Amsterdam

Het podcastfestival: voor en door leden van het Podcastnetwerk, (aspirant) podcasters en natuurlijk alle podcastfans.

Naar aanleiding van het grote enthousiasme voor podcasts dat we vorig jaar op de Podcastmakersdag in Sociëteit Sexyland ontdekten, verhuizen we naar een grotere locatie: Lab111 in Amsterdam West.

Er staan workshops op de planning staan als; hoe schrijf je een script voor een podcast? Wat zijn de beste strategieën voor het publiceren en verspreiden van je podcast? En hoe kan je je podcast(idee) het beste pitchen voor professionals?

Daarnaast is er veel te beleven voor de podcastfan! Kom live luisteren naar panels over podcasting met onder anderen Chris Bajema (Man met de Microfoon) in de Podcastclub en vele andere grote en kleine namen uit de Nederlandse podcastscene. Doe een podcastspeurtocht of ontdek nieuwe manieren om een podcast te luisteren, en wie weet is er wel een secret stage!

Reguliere toegangskaarten voor het festival kosten €11 exclusief servicekosten. Voor iedere workshop die je wilt volgen kun je daarnaast voor €5.50 per stuk een kaartje kopen. Let op: als je een workshop wilt volgen moet je naast het kaartje voor de workshop óók een regulier toegangskaartje hebben.

Volg voor updates het facebook event of check de site van Lab111. Het programma staat op onze site: www.podcastnetwerk.nl/festival

Toegang Podcastfestival 2018 @ Lab111 Not Available
Ronde1: Workshop Schrijven voor Audio Not Available
Ronde1: Workshop Pitch like a Pro Not Available
Ronde 2: Workshop Publicatie en Marketing Not Available
Ronde 2: Workshop Interviewtechnieken Not Available
Toegang kassa Not Available