Zwepen voor Beginners

22 Sep 2020 18:30 - 21:30
Super organisator
Tickets 20,00 EUR
Tickets 20,00 EUR

Presentatie: Hans en Karin West 
Theorie + oefenen


Kink Info workshop Zwepen voor Beginners

www.kinkinfo.nl


Corona dwingt ons inderdaad om theorie en oefenen wat meer uit elkaar te trekken. De ruimte in Mr. B zou te klein zijn om met z'n allen bij elkaar te gaan zitten in deze tijd.
Dus wat we doen is dat we op dinsdag 22 september online ontmoeten om te luisteren naar de presentatie die bij deze workshop hoort. Over dingen die er komen kijken bij impact play, over de theorie van meppen en de theorie van zwepen etc. Waarschijnlijk is dit -meer dan normaal- éénrichtingsverkeer (alhoewel het natuurlijk altijd interessant is om vragen te krijgen) en dat we dan vervolgens een afspraak maken voor telkens twee koppels om een klein uurtje praktijk te oefenen en dan de vragen te stellen die nog niet gesteld zijn.

Daarvoor nemen we apart contact op (of je kan ook als koppel-koppel vragen om bij elkaar te worden ingedeeld als jullie dat gezellig vinden).
====
Onderwerpen die in deze workshop voorbijkomen zijn: theorie versus praktijk, de verschillende zwepen, de verschillende technieken, hoe varieer je tussen lekker of pijnlijk, hoe weet je waarmee je gaat slaan, en waar je zou kunnen slaan. Daarbij is er natuurlijk is aandacht voor veiligheid, maar ook voor anatomie, verschillende huidtypes en verschillende soorten van masochisme.

Het draait er in deze workshop om dat je gevoel krijgt voor de mogelijkheden van jouw eigen impact-play speeltjes en dat krijg je alleen door het ook te doen!
Daarom hebben we de vrijwillige(!) mogelijkheid om onder begeleiding te oefenen op kussens of eventueel (zachtjes) op je eigen partner. De workshop is gericht op de praktijk dus -als gezegd- neem zo mogelijk je eigen zwepen (floggers, rijzwepen, canes) mee zodat je gelijk ook aan de slag kunt. Wij zorgen voor voldoende zwepen waar iedereen mee kan oefenen. Draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kan bewegen (spijkerbroek, T-shirt etc). Deze workshop gaat over erotisch pijnspel, maar om voor iedereen een veilige atmosfeer creëren benadrukken we dat erotiek tijdens de workshop niet op de voorgrond staat.

Na de workshop kun je verantwoord en met voldoende zelfvertrouwen aan de slag met zwepen!

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten
Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink. De groepen zijn klein: rond de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.

Locatie
We houden deze workshop online, Het praktijk deel volgens afspraak op de West boat in Amsterdam oost.
De workshop vindt plaats buiten openingstijden van de winkel. Na de workshop is er gelegenheid voor private shopping voor de workshopbezoekers, speciaal met 10% korting.

workshops agendaWil je meer evenementen?

Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.