event afgelopen

Young Vibes: Ieder Idee Telt

Gratis

Locatie

Datum

23 Sep 2021 18:00 - 22:00

Beschrijving

Creatieve bijeenkomst Young Vibes

Ieder Idee Telt


Altijd al je eigen event willen organiseren?

Op donderdagavond 23 september en vrijdagavond 1 oktober organiseren we creatieve sessies. Ben jij tussen de 18 en 27 jaar oud? En heb je een tof idee voor de stad Nijmegen? Young Vibes is in het leven geroepen om jouw idee werkelijkheid te maken.

Young Vibes heeft een fonds, waar jongeren geld kunnen krijgen om activiteiten te organiseren, voor en door jongeren. Denk aan een FIFA-toernooi, een lasergame-evenement, een beauty-avond of een spoken word workshop. Alles wat je verzint, kan je bij ons indienen. Zolang het maar voor én door jongeren is.

Tijdens deze avonden gaan we aan de slag met jouw idee. Van 18:00 tot 22:00 uur worden alle ideeën in een stroomversnelling uitgedacht en aan het eind van de avond hopen we weer nieuwe, toffe activiteiten bedacht te hebben die georganiseerd kunnen worden.


De vragen die centraal staan zijn: Wat wil je organiseren? Voor wie? Wanneer? Waar? Met wie? Wat heb je nodig?

Programma:

18.00 uur         inloop met eten

18.45 uur            opening, bedoeling avond, indelen groepjes

19.00 uur            uiteen in groepjes 1e ronde

20.00 uur            pauze

20.15 uur            uiteen in groepjes 2e ronde

21.30 uur            afsluiting met borrel

22.00 uur            einde

Aantal deelnemers

Er is maar plek voor 25 deelnemers per bijeenkomst. Dus meld je snel aan:

Do 23/09: https://billetto.nl/e/young-vibes-ieder-idee-telt-Tickets-569356

Vr  01/10: https://billetto.nl/e/young-vibes-ieder-idee-telt-Tickets-569521

Alle gegevens op een rijtje:

Wat: Creatieve brainstormavond voor activiteiten voor jongeren

Wie: Iedereen tussen de 18 en 27 jaar oud?

Waar: Van Berchenstraat 3B, 6511 BA Nijmegen

Wanneer: donderdag 23 september en vrijdag 1 oktober, 18:00 - 22:00 uur

Entree: gratis, maar vol=vol!

Eten & drinken aanwezig.Organisator

Locatie

JongerenStip JongerenStip, Van Berchenstraat 3b, 6511 BA Nijmegen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.