Young Collectors Social: Frida

06 Feb 2020 19:15 - 22:30

Nationale Opera & Ballet, Amstel 3, Amsterdam

Op donderdagavond 6 februari zijn leden van Young Collectors Circle te gast bij de rode loper premiere van balletvoorstelling Frida bij het Nationale Ballet. 

Samen met Young Patrons Circle (jonge begunstigers van de Nationale Opera & Ballet) organiseren we een Social die in het teken staat van de balletvoorstelling Frida. We starten de wereldpremiere van deze voorstelling met een gezamenlijke introductie voor Young Collectors Circle en Young Patrons Circle en drinken samen een drankje tijdens de pauze. Voor leden van Young Collectors Circle is er een beperkt aantal plekken vrijgehouden, zodat we samen de voorstelling kunnen beleven. 

OVER FRIDA 

Frida van choreografe Annabelle Lopez Ochoa is geïnspireerd op het levensverhaal van Frida Kahlo, een van de meest intrigerende kunstenaars van de 20ste eeuw. De Mexicaanse Kahlo liet zich niet weerhouden door het noodlot dat haar trof, streed fanatiek tegen taboes en voor vrouwenrechten en haar zelfportretten waren wereldberoemd.

PROGRAMMA 

19:15u Deuren open

19:30u Inleiding

20:15u Aanvang voorstelling

21:15u Pauze incl. Drankje

21.40u Aanvang voorstelling

22.30u Einde programma

DRESSCODE 

Er is geen officiele dresscode voor de premiere-avond, een feestelijke outfit wordt aangeraden. 

TICKETS 

Tickets voor deze bijzondere avond koop je hier. Deze speciale Young Collectors Circle-prijs is inclusief inleiding en drankje in de pauze, plaatsen zijn op de 2e rang.  

MEMBERS ONLY 

Let op: Young Collectors Social zijn exclusief voor leden van Young Collectors Circle.

Young Collectors Social: Frida UITVERKOCHT