event afgelopen

Young Collectors Circle: Utrecht Editie x Centraal Museum

15,00 EUR

Datum

18 Feb 2017 13:00 - 18:00

Beschrijving

Interesse om je eigen kunst collectie te starten? Sluit je aan bij deze inspirerende middag voor jonge en startende verzamelaars, georganiseerd door de Young Collectors Circle in samenwerking met Centraal Museum en een aantal toonaangevende galeries in Utrecht! Tijdens deze middag leer je de ins en outs van verzamelen en hoe je je eigen smaak ontwikkelt.

We starten bij Centraal Museum, waar we luisteren naar talks van Henri Swagemakers, wiens collectie op dat moment getoond wordt in het museum, en een curator van het museum, over de laatste aankopen van het Centraal Museum. Bij deze talks leer je waar je zoal op moet letten bij het aankopen van kunst, welke vragen je kunt stellen en hoe de prijs van een kunstwerk bepaald wordt.

Na de talks bezoek je een aantal Utrechtse galeries, waar je kennis maakt met galeriehouders, kunstenaars en verzamelaars.

We sluiten gezamenlijk af met een drankje. Uiteraard is hier gelegenheid voor het stellen van vragen of het ontvangen van advies.

Het programma is als volgt:
13:00 Start in Centraal Museum Utrecht
15:00 Start Routes
17:30 Borrel

We verzoeken alle deelnemers op de fiets te komen!

Organisator

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.